Exclusief voor abonnees

Gepensioneerde speurders moeten Bende klissen

Thierry Debels

Onlangs werd een huiszoeking uitgevoerd bij Francis Verzar in het kader van het onderzoek naar de Bende van Nijvel. Verzar is een voormalig Brussels gangster die nu in Zuid-Frankrijk woont. Vervolgens werd er vruchteloos gegraven in het Belgische gehucht Pécrot (Graven of Grez-Doiceau). Volgens sommigen is hiermee het spoor van de extreemrechtse groepering Westland New ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Thierry Debels (°1968) is een Vlaams non-fictie-auteur over financiële onderwerpen en royalty watcher. Hij is master bedrijfseconomie gespecialiseerd in financiële economie. Hij publiceerde talrijke boeken over het koningshuis en won in 2016 een rechtszaak tegen Vredeseilanden over zijn boek 'Hoe goed is het goede doel'.

Delen