Binnenland politiek

Interventienummer biedt bescherming aan politie

Thierry Debels

Politieagenten krijgen steeds vaker te maken met verbaal en non-verbaal geweld tijdens (extreemlinkse) demonstraties. Sommigen zijn dan ook vragende partij om tijdens interventies naamloos te kunnen optreden om wraakacties achteraf te vermijden. Artikel 41 van de wet op het politieambt verleent die mogelijkheid aan de korpschef, de commissaris-generaal, de directeur-generaal of hun afgevaardigde om bij ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Thierry Debels (°1968) is een Vlaams non-fictie-auteur over financiële onderwerpen en royalty watcher. Hij is master bedrijfseconomie gespecialiseerd in financiële economie. Hij publiceerde talrijke boeken over het koningshuis en won in 2016 een rechtszaak tegen Vredeseilanden over zijn boek 'Hoe goed is het goede doel'.

Delen