Uncategorized

Drie agenten doodgeschoten bij interventie in Frankrijk

Wijnand Meeus

In het Franse dorpje Saint-Just heeft een man drie agenten doodgeschoten en een vierde verwond. De agenten kwamen ter plaatse om een vrouw te redden die op het dak was weggevlucht van de man. Het koppel zou een conflict hebben gehad omtrent het hoederecht van de kinderen.

Wanneer twee agenten rond middernacht ter plaatse kwamen na een klacht van huishoudelijk geweld, werden ze beschoten door een 48-jarige man. Ondertussen was de vrouw al naar het dak gevlucht. De agenten probeerden dichter bij het huis te komen. Een agent werd doodgeschoten en de andere raakte gewond aan het bovenbeen tijdens de actie.

Daarna stak de man het huis in brand. Wanneer hij probeerde te vluchten schoot hij opnieuw twee leden van de gendarmerie dood. De vrouw kon uiteindelijk in veiligheid worden gebracht. “Zeker zeven leden van de speciale eenheden zijn ter plaatse. De grootste voorzorg wordt genomen vanwege het gevaar van het individu”, zegt een bron dichtbij het onderzoek. De man zou gekampt hebben met psychologische problemen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen