Man die vrouw keel over sneed blijft onder aanhoudingsmandaat

Foto illustratief. Shutterstock.

Uncategorized

Familiedrama in Oost-Vlaanderen: man vermoordt zoon en ex-partner

Wijnand Meeus

Zaterdagnacht heeft een 52-jarige man zijn 26-jarige zoon om het leven gebracht in Oudenaarde. Daarna reed hij nog naar Lokeren waar hij vermoedelijk ook zijn 55-jarige ex-partner vermoordde. De man gaf zichzelf aan en werd zondag heel de dag ondervraagd. 

Martine D.L vierde zaterdagavond haar verjaardag toen het noodlot toesloeg. Vermoedelijk bracht haar ex-partner N.M. haar om het leven. De politie en het labo werkten zondag heel de dag in het appartement om te achterhalen wat er zich heeft afgespeeld. N.M. werd ondertussen heel de dag ondervraagd nadat hij zich had aangegeven. Over de motieven van de man is nog niets duidelijk.

“Martine was een heel sympathieke, gemoedelijke en lieve vrouw”, reageert Annie De Munck, die het slachtoffer goed kende geschokt. “Als kleuterjuf was ze ook heel gekend én geliefd. Ik vind het verschrikkelijk wat er is gebeurd met haar. We weten het ook niet precies, maar vermoedelijk gaat het om haar ex-vriend die haar om het leven heeft gebracht. Ze had sinds kort een nieuwe relatie.”

“We hebben hem altijd gekend als een heel lieve man”

De buren van de verdachte reageren verbaast. “We hebben hem altijd gekend als een heel lieve man”, vertelt een buurvrouw. “Dat was eerder een teddybeer, vond ik. Dat zo iemand in staat is om zijn eigen zoon te vermoorden en dan ook nog eens naar Lokeren te rijden om daar ook zijn ex-vriendin de doden, is voor ons helemaal niet te vatten. Wat heeft er zich in het hoofd van die man afgespeeld?”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen