Uncategorized

Politie betrapt 46 personen in Brusselse shishabar

Anton Schelfaut

De Brusselse politie heeft zaterdagavond 46 mensen beboet die aanwezig waren in een shishabar. Alle aanwezigen krijgen een boete van 750 euro. De organisator moet 4.000 euro betalen.

De feiten vonden gisteravond omstreeks 20.20 uur plaats in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node. Een voorbijganger merkte op dat het druk was in een shishabar en tipte de politie. Een patrouille ging langs om de melding te controleren.

“De agenten merkten dat er inderdaad een sterke shishageur hing”, bevestigt persmagistraat Willemien Baert van het Brussels parket aan Het Laatste Nieuws“Binnen bleken 46 personen aanwezig te zijn.”

Toen de politie binnenviel, probeerden enkele aanwezigen het op een lopen te zetten. “Buiten stonden al collega’s klaar. Iedereen die binnen zat, is dus tegengehouden voor identificatie”, aldus Baert. “Daarna zijn ze naar huis gestuurd.”

De bezoekers van de shishabar krijgen een boete van 750 euro, de organisator moet 4.000 euro ophoesten. De politie heeft de waterpijpen in beslag genomen. 

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

Delen