Dertien Brusselse gemeenten starten 2024 zonder begroting: “Gemeenten kunnen het financieel én bestuurlijk niet meer aan”

Mathias Vanden Borre tijdens de Brusselse gemeenteraad. Belga

Uncategorized

VTM wist secretariaat Vlaams Belang van foto

Anton Schelfaut

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft op Twitter verbolgen gereageerd nadat VTM de naam van zijn partij verwijderde van een foto. In het kader van de actie ‘Make 2020 great again’ poseerden enkele VTM-gezichten op de Mechelse Grote Markt. Op de achtergrond is het secretariaat van Vlaams Belang te zien, maar de naam is gewist van het gebouw.

“De zender VTM wist bewust ons Vlaams Belang secretariaat in Mechelen. Waarom is dit nodig?”, vraagt voorzitter Tom Van Grieken zich af op Twitter. “Op de officiële fotografie van onze entertainmentprogramma’s worden standaard alle logo’s en merken weggewerkt”, brengt VTM-woordvoerster Sylvia De Doncker daar tegen in aan Het Nieuwsblad“Op deze foto is dat ook voor alle andere merken en details op de achtergrond. De naam van een horecazaak is bijvoorbeeld ook weggewerkt. We gaan voor een neutraal en reclamevrij beeld zodat de focus op het onderwerp van de foto ligt. In dit geval de actie van ‘Make 2020 great again’.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

Delen