62-jarige Rotterdammer sterft in aangestoken brand, 27-jarige verdachte aangehouden

Foto Shutterstock: 62-jarige Rotterdammer sterft in aangestoken brand, 27-jarige verdachte aangehouden

Uncategorized

62-jarige man sterft in aangestoken brand, 27-jarige aangehouden

Ruben Notteboom

In Rotterdam IJsselmonde is afgelopen nacht een woning afgebrand aan de Oosterse Tuin. De brandweer en hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plaatse en troffen een zwaar gewonde 62-jarige man aan in de woning. Hij overleed ter plaatse. Dat meldt de politie in een persbericht.

Buurtbewoners zagen plots rook uit de woning komen aan de Oosterse Tuin in Rotterdam waarop ze onmiddellijk de hulpdiensten waarschuwden. Niemand heeft gezien hoe de brand uitgebroken is. De 62-jarige man werd nog gereanimeerd maar overleed ter plaatse.

Er waren duidelijke aanwijzingen dat de brand aangestoken was, dus opende de politie een onderzoek. Een 27-jarige verdachte is aangehouden, maar er zijn geen details over hem vrijgegeven. Het onderzoek loopt nog steeds en de politie roept getuigen op om naar voren te komen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

Plaats een reactie

Delen