Uncategorized

Het Marxistisch pact van Biden

Paul Bäumer

De inauguratie van Joe Biden ging gepaard met een groot machtsvertoon. Niet om hem te beschermen tegen de aanslagen van buitenlandse terroristen, maar tegen de woede van de eigen bevolking.

Er waren 25.000 militairen van de Nationale Garde opgetrommeld. Zelfs na de rellen in het Capitool – waarbij één van de gangmakers overigens een agitator van Black Lives Matter was – zijn die veiligheidsmaatregelen buiten alle proportie. Zouden 2.500 soldaten ook niet in staat geweest zijn het Capitool te beschermen? Het gaat tenslotte maar om één gebouw. Dat het inderdaad om politiek gemotiveerd machtsvertoon van de Democraten ging, blijkt duidelijk als men vergelijkt met hun optreden tijdens de gewelddadige muiterijen van BLM en Antifa. Waarom werden die troepen toen niet ingezet? Waarom mocht de Nationale Garde toen niet ingrijpen? Zelfs de politie moest zich op  bevel van de Democratische burgemeesters afzijdig houden. Noodoproepen van doodsbange blanken die klem zaten in hun auto’s terwijl muiters hun ruiten insloegen en op de motorkap en het dak dansten, werden niet beantwoord. “Het is een toegelaten betoging,” antwoordden dispatchers aan mensen die om hulp smeekten. De Democratische burgemeesters en gouverneurs keken de andere kant op toen er massaal winkels werden geplunderd en in brand gestoken. Erger nog, ze juichten BLM en Antifa openlijk toe en noemde hun strooptochten “doorgaans vreedzame manifestaties”. Hoewel daarbij naar schatting voor één tot twee miljard dollar schade werd aangericht! Er werden politiekantoren en –auto’s in brand gestoken, agenten met lasers blindgemaakt, met molotovcocktails, knuppels en messen aangevallen, en soms ook neergeschoten, maar de Democraten gaven de muiters enthousiast de vrije teugel.

Nu ze aan de macht zijn, ontpoppen ze zich plots tot voorvechters van “law and order”. In dezelfde week dat Biden officieel president werd, kondigde men met dierlijke ernst aan dat de deelnemers aan de rellen in het Capitool vervolgd zouden worden. Maar de duizenden brandstichters, plunderaars en anarchisten die deelnamen aan de BLM-revolte gaan vrijuit. Biden is nog geen week aan de macht, maar nu al intussen pleiten sommige prominente linksen voor de gedwongen “deprogrammering” van aanhangers van Trump – én van hun kinderen. En zelfs voor zulke sowjetuitspraken krijgen zij een forum in de media…

“Wie op een tijger rijdt…”

De Democraten hebben de verkiezingen niet gewonnen, maar wel de tellingen. Op papier controleren zij zowel het Witte Huis als het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Maar de echte winnaars zijn de marxisten. De Democraten hebben een gevaarlijk politiek spel gespeeld: ze hebben de communisten en hun gewelddadige achterban als bondgenoten gebruikt om de macht te grijpen. In het politiek-historische jargon noemt men dat “riding the tiger”. De term is afgeleid van het Chinese spreekwoord: “Wie op een tijger rijdt, is bang om af te stijgen.”

Natuurlijk zijn niet alle Democraten communisten. De meesten denken waarschijnlijk dat ze hun marxistische bondgenoten nu wel zullen kunnen dumpen of in toom houden. Zoals Hindenburg dat over Hitler dacht… Maar bijna iedereen die dat ooit heeft geprobeerd, is door de marxistische tijger opgevreten. De marxisten hebben al een voorafbetaling op de macht gekregen: de Democraten hebben duizenden extreem-linkse militanten als ambtenaren benoemd en die zijn overigens verantwoordelijk voor het leeuwendeel van de manipulaties bij de telling van de stemmen. Die versterkte greep op de administraties blijft natuurlijk een gevaarlijke machtsfactor.

Aanval op de overheid

De gematigde Democraten maken zich illusies. Het is nog niet voorbij in de VS. Het is zelfs nog niet echt begonnen. En de aanhangers van Trump zullen niet hun grootste probleem zijn. De marxistische hyena’s ontwapenen niet. In Portland, het sterkste marxistische bastion, gaan de aanvallen op de overheid en de politie gewoon verder. De strijd tegen Trump was slechts een dekmantel. Het ging niet om Trump of Biden. De muiters willen een marxistische dictatuur, niet meer en niet minder. Het gebouw van de federale immigratie- en douanedienst ICE, dat al wekenlang werd belegerd en bestookt, werd opnieuw aangevallen. Er worden weer branden gesticht en politiemensen aangevallen. “Kapitalistische” bedrijven worden niet alleen geplunderd, maar ook opzettelijk vernield. Niet eens uit hebzucht, maar uit vandalisme. Als de Democraten het echt meenden met hun “law and order” dan zouden ze nu 25.000 man van de Nationale Garde naar Portland sturen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Geschiedenis, opinie of andere? Bij Paul Bäumer zit u aan het juiste adres, behalve als het gaat om een politiek correcte mening.

Plaats een reactie

Delen