Bakker met handen in haar na zoveelste sabotage van broodautomaten

Foto Shutterstock: Bakker met handen in haar na zoveelste sabotage van broodautomaten

Uncategorized

Bakker met handen in haar na zoveelste sabotage van broodautomaten

Ruben Notteboom

Bakker David De Mey zit met zijn handen in het haar nadat zijn automaten in Liedekerke en Roosdaal opnieuw gevandaliseerd zijn. De machines werden met lijm vastgeplakt of zelfs kapotgeslagen. Het is niet de eerste keer dat vandalen dit doen. Volgens de bakker zijn ze zeer populair. Zo populair zelfs, dat ze jaloezie opwekken.

Aan VRT vertelt de bakker zijn verhaal. “Ze doen lijm in het gleufje waar je geld in steekt zodat alles geblokkeerd is en men er geen muntstuk kan insteken,” klinkt het. Soms worden de automaten zelfs gewoon kapotgeslagen. “Ik kan wel zelf goed aan de automaten sleutelen dus alles raakt snel opgelost maar het is natuurlijk niet leuk.”

Maar wie neemt nu zo vaak de tijd om in de auto te stappen, naar twee gemeentes te rijden en broodautomaten te saboteren? Volgens de bakker is het een jaloerse concurrent. Hij heeft vorige zomer namelijk enorm geïnvesteerd in automaten omdat enerzijds mensen zeer onregelmatig werken en anderzijds is het natuurlijk veiliger met de maatregelen. Daarnaast heeft de bakker een filmpje van de dader. “Daaruit kan ik uitmaken dat het een concurrent-bakker uit de streek is,” besluit hij. Hij deed opnieuw aangifte bij de politie.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

Plaats een reactie

Delen