Gevluchte gevangene gepakt tijdens drugsdeal

Foto: Shutterstock. Gevluchte gevangene gepakt tijdens drugsdeal

Uncategorized

Gevluchte gevangene gepakt tijdens drugsdeal

Wijnand Meeus

De Antwerpse politie heeft in het centrum een drugsdealer opgepakt en aangehouden omdat hij niet terugkeerde uit zijn penitentiair verlof. De man beschadigde bovendien zijn enkelband.

Volledig toevallig bemerkte een patrouille van het wijkondersteuningsteam een vermoedelijk drugsdeal. De deal, waar vermoedelijk cannabis werd verhandeld, bevond zich in de Huybrechtstraat. Na verder onderzoek bleek de koper inderdaad cannabis te hebben aangekocht. De verkoper merkte echter de patrouille op en probeerde te vluchten. Tijdens zijn vlucht gooide hij nog 22 zakjes met in totaal 65 gram cannabis weg.

Nadat de verdachte ten val kwam kon hij gemakkelijk worden gearresteerd door de politie. Bij het fouilleren bleek dat hij nog eens 84 gram hasj in zijn onderbroek had gestoken. De verdachte weigerde zich aanvankelijk te identificeren aan de politie. De man bleek immers geseind te staan, hij was niet teruggekeerd uit penitentiair verlof en had bovendien zijn enkelband beschadigd.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen