Palnws logo transparant
Uncategorized

PAL NWS opent discussieforum

Redactie Binnenland

Vrienden en vijanden van het vrije woord,

Een week na de lancering van palnws.be (11/02/2021) is het ook mogelijk om opmerkingen en commentaren op de website berichten te delen. Een levendige discussie kan alleen maar bijdragen tot het ontdekken van nieuwe inzichten waar je ook zelf iets van opsteekt. Wie weet, het kan je anders laten nadenken over sommige dingen…

Uiteraard is uw geliefde online nieuwssite – bovendien uitgerust met een speciale rubriek “satire” – een plaats waar de ‘vrije mening’ belangrijk is. De meeste lezers die hun mening geven doen dat ook op een manier zoals je kan verwachten van een intelligente PALNWS-lezer. En gelukkig maar… want de huidige regelgeving maakt (online) nieuwsmedia zoals PAL NWS bijzonder (juridisch) kwetsbaar. In het bijzonder wanneer lezers ondoordachte zaken zouden plaatsen onder onze artikels. Nieuwsmedia worden dan ook verplicht om er voor te zorgen om berichten te modereren en waar nodig te weigeren.

Meer informatie over de gedragsregels kan u in deze link vinden.

Aangemelde lezers met een abonnement kunnen automatisch informatie posten. Wie geen abonnement heeft, dient zich op eenvoudige wijze te registreren. Dat kan door bovenaan rechts op de website “registreren” te klikken.

Veel aangename, leerrijke, pittige en hoffelijke discussie gewenst,
De Redactie

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Alle nieuws voor binnenland opgevolgd door de PAL NWS redactie.

Delen