Politie op zoek naar jongeman met skibril die politiecommissariaat Schaarbeek in brand stak

Foto: Federale politie. Politie op zoek naar jongeman met skibril die politiecommissariaat Schaarbeek in brand stak

Uncategorized

Politie op zoek naar jongeman met skibril die politiekantoor Schaarbeek in brand stak

/

De Brusselse politie is nog steeds op zoek naar één van de relschoppers die tijdens de zware rellen in Schaarbeek midden januari het politiecommissariaat in brand stak. Daarom verspreidde de politie vandaag een opsporingsbericht, in de hoop dat iemand de brandstichter herkent.

Op 13 januari vonden in onze hoofdstad zware rellen plaats tijdens en na een uit de hand gelopen betoging voor de overleden Ibrahima B., een jongeman die overleed aan een hartstilstand nadat hij werd opgepakt. De politie werd daarbij geviseerd en verschillende agenten raakten zwaargewond, maar er werd ook een politiekantoor in brand gestoken waarna het bijna volledig in vlammen opging.

Skibril

Tot op de dag van vandaag is de politie op zoek naar de verantwoordelijken van die zware rellen en brandstichting. Aan de hand van camerabeelden kon één jongeman als verantwoordelijke voor de brandstichting aangeduid worden, maar hij kon niet geïdentificeerd worden. De politie verspreidde vandaag nieuwe beelden van de brandstichting en van de jongeman in kwestie, in de hoop dat iemand hem herkent en dat meldt aan de politie.

Het gaat om een jongeman met donkere huidskleur en zwart haar. Hij droeg op het moment van de feiten een opvallende witte skibril.

Wie deze persoon herkent of meer informatie over deze feiten heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de speurders op het gratis nummer 0800 /30 30 0. Getuigenissen kunnen ook worden gestuurd naar [email protected].

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen