Sihame reageert: "Aantijgingen snijden geen splinter hout"

Foto: Facebook. Sihame reageert: "Aantijgingen snijden geen splinter hout"

Uncategorized

Sihame reageert: “Aantijgingen snijden geen splinter hout”

Pieter Van Berkel

Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld) reageert in een videoboodschap op de beschuldigingen van gesjoemel bij haar vzw Let’s Go Urban.

“Met verbijstering heb ik de afgelopen dagen kennis genomen van een lawine aan beschuldigingen, verwijten en verdachtmakingen en ernstig verbaal vandalisme”, zegt de liberaal.

In de videoboodschap houdt El Kaouakibi vol dat ze onschuldig is. “De aantijgingen snijden geen splinter hout”, zegt het Parlementslid. “Omdat ik elke insinuatie krachtig kan tegenspreken. Omdat er voor elke beschuldiging een volstrekt aanvaardbare verklaring is.” Volgens haar zal het onderzoek “aantonen dat ik deze extreme aantasting van mijn reputatie niet verdien”.

“Mijn zwijgen van de afgelopen dagen was ook helemaal geen schuldbekentenis”, klinkt het. “Er is een volstrekt eenzijdig en afschuwelijk ongenuanceerd verhaal verteld in een poging mij te liquideren.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Plaats een reactie

Delen