Vaccinatiecentrum moet alweer dicht door technische storing

Foto: Photonews. Vaccinatiecentrum moet alweer dicht door technische storing

Uncategorized

Vaccinatiecentrum moet alweer dicht door technische storing

Wijnand Meeus

Het vaccinatiecentrum in de sporthal van de gemeente Dendermonde moet na enkele dagen alweer een week sluiten omwille van een technische storing in het oproepingsplatform. Om te proberen compenseren zal er één extra vaccinatiedag worden ingevoerd.

Sinds woensdag werd er in de sporthal van Dendermonde gevaccineerd tegen het coronavirus. Al het zorgpersoneel uit Lebbeke, Dendermonde en Berlare werd er de afgelopen dagen al ingeënt. Maar na enkele dagen moet het centrum alweer een week sluiten. “Door een technische storing in het oproepingsplatform zal er de komende week niet gevaccineerd worden in Dendermonde”, zegt Reinout Remmery, coördinator van Eerstelijnszone Dender, dat de centra in Hamme en Dendermonde monitort.

Volgens Remmery werd er nog even getwijfeld om de vaccinaties toch door te laten gaan. “Maar dit zou ongetwijfeld geresulteerd hebben in meer no shows en in mensen die heel last minute hun uitnodiging zouden ontvangen”, denkt hij. “Er is nu een extra vaccinatiedag voorzien de week nadien, op dinsdag 9 maart.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen