Verschillende gewonden bij steekpartij in Molenbeek

Foto: Shutterstock. Verschillende gewonden bij steekpartij in Molenbeek

Uncategorized

Verschillende gewonden bij steekpartij in Molenbeek

/

In Molenbeek zijn afgelopen namiddag verschillende mensen gewond geraakt nadat een man mensen aanviel met een mes. Het zou niet om terreur gaan, aldus de lokale politie aan HLN

Omstreeks 15u kreeg de Brusselse politie een oproep binnen over een man die in de trein mensen had aangevallen met een mes. Er werd gevreesd om een terroristische aanslag en de politie stormde in het eerstvolgende station dan ook in grote getale de trein op om de man op te pakken. 

RTL sprak met een getuige van de steekpartij. “Ik zat in de middelste wagon”, aldus de man aan RTL. “En ik zag plots dat een man met een mes uithaalde naar de keel van een vrouw. Er was paniek. We wisten niet wat te doen. Toen kwam de politie en zijn we geëvacueerd.”

Volgens La Dernière Heure zou het gaan om een “relationele kwestie” en viel de man zijn ex-vrouw aan, maar dat is nog niet bevestigd. Die piste zou ook niet verklaren waarom de man meerdere mensen aanviel en verwondde. De politie is wel formeel dat het niet om een terreurdaad gaat, maar kan nog geen verdere informatie geven over de feiten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Verschillende gewonden bij steekpartij in Molenbeek”

  1. Geen terreur ? Misschien geen politieke of religieuze terreur. Eerder een relationele. Maar het blijft een vorm van terreur. Iemand die zijn vrouw, kinderen of bv buren terroriseert is evengoed een terrorist als een dolgedraaide fanatieker.

Plaats een reactie

Delen