Demir vraagt federale regering om mee in cassatie te gaan tegen Klimaatzaak

Demir zegt zich te verzetten tegen "opgelegde de-industrialisering". Photonews

Uncategorized

Wie volgt Klaasje op bij K3? Verhulst: “Al bijna 15.000 inschrijvingen, 40 procent jongens”

Anton Schelfaut

Studio 100 is op zoek naar een vervanger voor Klaasje Meijer, die na 5 jaar vertrekt bij K3. “We zitten aan bijna 15.000 inschrijvingen”, vertelt Studio 100-baas Gert Verhulst in ‘De zevende dag’. 60 procent van de kandidaten is een meisje, 40 procent is een jongen.

Klaasje Meijer (25) zal nog een jaar deel uitmaken van K3. Intussen kunnen geïnteresseerden zich inschrijven om haar op te volgen. “We zitten aan bijna 15.000 inschrijvingen”, verklapt Studio 100-baas Gert Verhulst.

60 procent van de kandidaten is een meisje, 40 procent een jongen.“Puur statistisch gezien is de kans groter dat het een meisje wordt”, zegt Verhulst. “Het hoeft ook niet per se een jongen te zijn”, weerlegt hij de geruchten.

Als het toch een jongen zou worden, dringen enkele veranderingen zich op. “De meeste jongens zingen lager. Dan krijgen we na al die jaren eens een andere stemkleur. Nu er is niets mis met een andere sound. Sommige teksten zullen moeten aangepast worden.”

Verhulst benadrukt dat iedereen welkom is: Nederlands, Vlaams, met een kleurtje of transgender. “Je moet kunnen zingen, dansen en passen in het plaatje”, dat zijn volgens hem de voorwaarden. Verder is Verhulst ook niet van plan om aan het K3-merk te schaven. “K3 heeft bewezen dat het personeelswissels aankan”, besluit hij.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

Plaats een reactie

Delen