Het Best Western-hotel langs de E19 in Ruisbroek. Foto PALnws

Het Best Western-hotel langs de E19 in Ruisbroek. Foto PALnws

Uncategorized

Hotelgast brengt kamermeisje om het leven: dader hoorde ‘vreemde stemmen’

Axelle Bostoen

In het Best Westernhotel in Ruisbroek is vanmiddag een 33-jarig kamermeisje om het leven gebracht. De vrouw werd gedood door een hotelgast die geseind stond omdat hij een psychiatrische afdeling was ontvlucht.

Het lichaam van de vrouw werd vanmiddag ontdekt nadat het personeel van het hotel een man van Afrikaanse origine naakt door de gangen zag lopen. De opgetrommelde hulpdiensten troffen in een van de kamers het levenloze lichaam aan van Xhuljeta L., een Albanese vrouw uit Jette. De vrouw was vermoedelijk het hoofd ingeslagen met een stomp voorwerp. In dezelfde kamer troffen de hulpdiensten een 36-jarige Fransman van Afrikaanse origine. De man verklaarde dat hij vreemde stemmen had gehoord en dat hij de drang voelde om het kamermeisje te doden.

De vermoedelijke dader was vier dagen geleden gevlucht uit een psychiatrische instelling in het zuiden van Frankrijk en stond sindsdien geseind. Hij werd aangehouden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Axelle Bostoen (1998) heeft oog voor bestuur en beleid. Ze is vooral geïnteresseerd in wat er bij de burger speelt en houdt zich bezig met cultuur, dierenwelzijn en de invloed van de staat op de markt en de gemeenschappen.

Plaats een reactie

Delen