Roeselare: 41-jarige man komt om het leven in auto-ongeluk

Foto Shutterstock: Roeselare: 41-jarige man komt om het leven in auto-ongeluk

Uncategorized

Roeselare: 41-jarige man komt om het leven in auto-ongeluk

Ruben Notteboom

In Roeselare is een 41-jarige man tegen een elektriciteitspaal gereden. Hij kwam hierbij om het leven. De man zou de controle over het stuur verloren zijn, waardoor hij tegen de paal reed. Er is geen sprake van alcohol- of drugsgebruik. De man werd waarschijnlijk onwel.

De bestuurder uit Roeselare reed in de Izegemsestraat vanuit Izegem richting Roeselare. Ter hoogte van de verkeersdrempel onder de E403 verloor de man plots de controle waardoor het fatale ongeluk plaatsvond.  Een getuige vertelt volgens VRT dat de auto eerst het trottoir raakte en zo verder de controle verloor.

Mogelijk onwel geworden, geen sprake van drugs of alcohol

De auto reed tegen een elektriciteitspaal, wat een bijzonder harde klap was. De betonnen paal brak zelfs en viel om. De paal belandde op een wagen die geparkeerd stond in iemands tuin. Gelukkig liep er niemand in die omgeving.

Het slachtoffer overleed ter plaatse en het parket is een onderzoek gestart. Enkele deskundigen moeten er nu achter komen wat er precies gebeurd is, waarom de man de controle verloor en wat de precieze omstandigheden waren van het ongeluk. De straat was nog urenlang afgesloten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

Plaats een reactie

Delen