Dries Van Langenhove en Marc Van Ranst. Foto Terzake.

Dries Van Langenhove en Marc Van Ranst. Foto Terzake.

Uncategorized

Van Langenhove haalt uit naar virologen, Van Ranst dient hem van antwoord: “Ben jij die vrouwonvriendelijke S&V-racist?”

/

Stevige confrontatie tussen parlementslid Dries Van Langenhove en viroloog Marc Van Ranst op Twitter. Van Langenhove haalde in een filmpje uit naar de virologen van ons land, met Marc Van Ranst in de hoofdrol. Die laatste liet dat niet zomaar gebeuren en reageerde bits.

“Virologen dwingen ons in gevangenschap: naar het werk of naar school gaan is volgens hen niet essentieel. We moeten nu al een jaar lang ‘nog 2 weken volhouden’. Maar geloven ze er zelf eigenlijk wel in? Beperken zij zich tot het essentiële en strikt noodzakelijke? Oordeel zelf”, zo tweette Van Langenhove, met bijhorend filmpje. In het filmpje zijn virologen, voornamelijk Marc Van Ranst, te zien tijdens publieke optredens in entertainmentprogramma’s zoals ‘Het Rad’ en ‘De Ideale Wereld’.

Reactie Van Ranst

Al snel kreeg Van Langenhove een reactie van Marc Van Ranst. “Ben jij die vrouwonvriendelijke S&V-racist die gestript werd van zijn parlementaire onschendbaarheid en straks voor de rechter moet verschijnen? Ben jij dat gastje van die boete omwille van die lockdown-barbecue? Ben jij die Parijs-toerist toen de grenzen dicht waren?”, aldus Van Ranst.

Op zijn beurt diende Van Langenhove Van Ranst van antwoord. “Jij bent ook al voor de rechter moeten verschijnen. Niets aan”, aldus Van Langenhove. “Jep, barbecue gedaan met vrienden. Heel plezant! Ben naar Parijs geweest om onze vrijheid te verdedigen. Ben er fier op. Iets kan trouwens maar hypocriet zijn wnr je van anderen het omgekeerde vraagt, zoals jij.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “Van Langenhove haalt uit naar virologen, Van Ranst dient hem van antwoord: “Ben jij die vrouwonvriendelijke S&V-racist?””

  1. Van Ranst is geen viroloog meer maar een politoloog,die bij de uitbraak van COVID ferm tegen ons loog!Hij en zijn copain Frank VDB van Vooruit of moet ik zeggen”Point Mort”als het op vaccins aankomt zijn een schoolvoorbeeld van mateloze arrogantie!De Rode staatszender van de Reyerslaan bieden hen hand en spandiensten.

  2. Typisch Marc Van Ranst. Bij gebreke van valabele argumenten grijpt hij naar een universele linkse joker “racisme”. Het nieuwe sleutelwoord van linkse extremisten voor “fascisme”. Wie is racist? Blijkbaar iedereen die het links gedachtengoed niet deelt. Hij culpabiliseert in deze Dries Van Langenhove omdat hij voor de rechter moet verschijnen. So waht? Moest Dries lid zijn van de PVDA dan zou onze controversiële viroloog reageren door te stellen dat het vermoeden van onschuld heilig is, zolang er geen definitieve veroordeling werd uitgesproken. Indien de rechter toevallig (?) de politieke ideeën van Marc Van Ranst zou delen dan is het resultaat voorspelbaar. In de VSA oordeelt een onafhankelijke jury over de schuldvraag van de gedagvaardigde. Niet dus in de fake rechtstaat België. Hierbij aansluitend: Marc Van Ranst is dus de hof viroloog van de media, terwijl hij zich ongedwongen profileert als een politiek geëngageerd viroloog en twitteraar. Hoelang zou hij die rol kunnen spelen met een lidkaart van het Vlaams Belang op zak?

  3. Dhr Van Ranst, was jij niet de persoon die iedereen voor gek verklaarde, dat maskers totaal overbodig waren?? Klopt dat!? Ik dacht het wel… dhr Marc Van Ranst, was jij niet samen met Maggy die Corona enkel als een griepje achtten?? U uitspraak… och is zelfde als een griepje 🤔

  4. @ Sengierke. Pertinente opmerking. Volledig eens met u. Een demagogisch discours van MVR om te slijmen bij het politiek-liberaal establishment (Wetstraat) uit eigenbelang (media carrière lanceren) ten nadele van de Volksgezondheid.

  5. Door dit hele coronagebeuren krijgt Marxke, waarvan vroeger niemand gehoord had, de kans om zich te profileren als de superviroloog en zijn politieke ideeen op te dringen. Bij de volgende verkiezingen staat hij op de lijst.

  6. Marc van Ranst = politieke tribune voor AMADA afschuwelijk op onze kosten levend element met slechts één
    bedoeling, zichzelf te verrijken en onnozele praatbarak te spelen voor de geldverbrander. Dewelke men uit de catacomben van de sossen heeft gehaald.

Plaats een reactie

Delen