NEWS : Aeroport Nice Cote d Azur - 3eme Confinement - 25/03/2021 Aeroport Nice Cote d Azur durant le 3eme Confinement. only BELGIUM !

Uncategorized

70 kilogram cocaïne gevonden op luchthaven Zaventem: twee bagage-afhandelaars en vier anderen opgepakt

Wannes Neukermans

De federale gerechterlijke politie van Halle-Vilvoorde heeft op de luchthaven van Zaventem 70 kilogram cocaïne en 200.000 euro cash geld in beslag genomen. Ze hebben zes verdachten opgepakt in een onderzoek naar de invoer van drugs via de luchthaven van Zaventem.

Afgelopen nacht betrapten de speurders twee bagage-afhandelaars die zeventig kilo coke wilden uithalen. De twee collega’s werden opgepakt. Daarna voerde de politie verschillende huiszoekingen uit. “Het klopt dat er bij het uithalen van cocaïne op de luchthaven van Zaventem twee medewerkers werden opgepakt”, zegt Gilles Blondeau van het parket van Halle-Vilvoorde. Nadien werden er huiszoekingen uitgevoerd in Sint-Agatha-Berchem, Bierbeek, Kraainem, Machelen, Zaventem en Antwerpen. In totaal werd er 70 kilogram cocaïne en 200.000 euro cash geld in beslag genomen.

De zes mensen die de politie oppakte, werkten allemaal op de luchthaven. “Het gaat om zes Belgen tussen de 30 en 40 jaar oud”, aldus Blondeau. Alle zes werden ze in verdenking gesteld door de onderzoeksrechter. Drie van hen blijven voorlopig in de cel, de anderen zijn intussen vrijgelaten onder voorwaarden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

2 gedachten over “70 kilogram cocaïne gevonden op luchthaven Zaventem: twee bagage-afhandelaars en vier anderen opgepakt”

  1. Heb er gewerkt als bewakingsagente,toen is er een vrouwelijke collega opgepakt was handlanger met mensen die ook bij handling werkte,bagage vervoeren enz….Drugtrafiek,gestolen goederen noem maar op,ze had haar eigen handel opgezet op de luchthaven.Werd nooit openbaar gemaakt.Ikzelf werk daar nu al lang niet meer,moest wel een document tekenen zwijgplicht voor ik vertrok.Dat je moest weten wat daar toen allemaal gebeurde en in de doofpot werd gestoken,daar kreeg je rode oortjes van.

Plaats een reactie

Delen