Een toerist op Rhodos (Shutterstock)

Een toerist op Rhodos (Shutterstock)

Uncategorized

Alle proefvakantiegangers Rhodos testen negatief voor huisreis

Pieter Van Berkel

Alle 188 deelnemers aan de testvakantie naar Rhodos hebben een negatieve coronatest afgelegd. Zij kunnen daardoor mee terugvliegen naar Nederland, meldt reisorganisatie Sunweb. De reizigers zijn acht dagen naar het Griekse eiland geweest waar zij hun resort niet af mochten.

Eerder deze week testten vier vakantiegangers nog positief, waarna zij en hun kamergenoten in quarantaine moesten. Bij een nieuwe test bleek iedereen toch geen corona onder de leden te hebben. De deelnemers aan de reis moesten ook voor vertrek al een negatieve test overleggen. Een persoon die eigenlijk mee zou gaan bleek toen besmet. Er waren 25.000 aanmeldingen voor de reis naar Rhodos.

Na aankomst in Nederland later maandag moeten alle deelnemers vijf dagen in quarantaine, waarna zij een nieuwe sneltest kunnen laten doen. Is die negatief dan mogen ze het normale leven hervatten. Willen ze geen sneltest dan kunnen ze ook kiezen voor tien dagen quarantaine.

Er wordt overigens niet gecontroleerd of de deelnemers zich aan die quarantaine houden

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

1 gedachte over “Alle proefvakantiegangers Rhodos testen negatief voor huisreis”

Plaats een reactie

Delen