Dronken zwarte vrouw (32) pleegt vluchtmisdrijf nadat ze NYPD politieagent doodrijdt

Foto: Verdachte Jessica Beauvais (L) en NYPD agent Anastasios Tsakos (R). Foto: Twitter, NYPD.

Uncategorized

Dronken zwarte vrouw (32) pleegt vluchtmisdrijf nadat ze NYPD-politieagent doodrijdt

Kristof Luypaert

Jessica Beauvais, een 32-jarige zwarte vrouw uit New York reed dinsdag in dronken toestand NYPD-agent Anastasios Tsakos (43) aan. De agent overleefde de aanrijding niet. Beauvais pleegde vluchtmisdrijf. Opmerkelijk is het filmpje dat opdook op haar Facebook-pagina. Gedurende een 1 uur en 51 minuten durende Livestream sprak ze haar frustraties uit over het proces tegen Derek Chauvin. Ze uitte ook diverse keren haat tegen de politie. De vrouw is intussen opgepakt en riskeert tot 15 jaar cel wegens diverse misdrijven.

Jessica Beauvais plaatste maandagavond een livestream van 1 uur en 51 minuten op haar Facebook-pagina. Terwijl drinkt ze shotjes tequila en wijn. Ze pocht ook over het dragen van een mes en zei dat ze voor de doodstraf was. Ze had het ook uitgebreid over het proces tegen ex-agent Derek Chauvin voor de moord op George Floyd . In de video gaat ze er prat op dat ze van wapens houdt omdat ‘ze mooi zijn’. Uren later kroop ze achter het stuur van haar Volkswagen met een geschorst rijbewijs en reed ze in dronken toestand NYPD politieagent Anastasios Tsakos (43) aan.

De politie beschuldigt Beauvais van doodslag op de 43-jarige man die gehuwd is en vader van twee jonge kinderen. Tsakos stond het het verkeer op de Long Island Expressway te regelen na een dodelijk auto-ongeluk. Beauvais sloeg op de vlucht voor de politie en riep vlak na de feiten tegen de politie: ‘F ** k you. Ik hoef niet naar jullie te luisteren ‘.

“Fuck the Police”

Achteraf verontschuldigde ze zich in tranen voor de dood van Tsakos, nadat ze dinsdag uit het 107e district van de NYPD werd geleid. Er lopen intussen 13 aanklachten tegende vrouw, waaronder doodslag (moord in de tweede graad) en doodslag met een voertuig.

Haar Facebook livestream was onderdeel van haar ‘Face the Reality-radioshow’. Daarin sprak ze over het proces van de ex-agent Derek Chauvin die inmiddels veroordeeld is voor de moord op George Floyd. Op de achtergrond speelde ze het liedje ‘Fuck The Police’.

NYPD rouwt om de 43-jarige Anastasios Tsakos

Tijdens de hele Livestream zie je Beauvais verdampen van een onbekende donkere vloeistof. Ze drinkt uit een plastic beker drinken en op een gegeven moment spoelt ze de inhoud van een rood borrelglaasje weg met een fles alcohol.

Politiebronnen bevestigen dat ze intussen bekende dat ze vóór het dodelijke incident wodka en wijn dronk en ook cannabis rookte. Uren later kroop Beauvais in dronken toestand achter het stuur van haar Volkswagen. Dinsdagochtend rond 2 uur ’s nachts, terwijl NYPD-politieagent Anastasios Tsakos, 43, op de Long Island Expressway het verkeer omleidde, na een dodelijk auto-ongeluk in Queens, zwenkte Beauvais voertuig uit en raakte het agent Tsakos frontaal.

Dinsdagavond verscheen ze voor de strafrechtbank van Queens. Haar familieleden verlieten de rechtbank zonder haar. De rechter beval haar aanhouding zonder mogelijkheid tot borgtocht.

Tsakos (43) laat een vrouw, een driejarige zoon en een zesjarige dochter achter. Hij is nog met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar hij dood werd verklaard.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

9 gedachten over “Dronken zwarte vrouw (32) pleegt vluchtmisdrijf nadat ze NYPD-politieagent doodrijdt”

  1. Ondertussen alweer eentje …”Mario Gonzales (26) werd op 19 april verdacht van diefstal, maar tijdens een handgemeen met de politie verloor hij het bewustzijn toen de agenten hem probeerden te handboeien. “

  2. deze is ook een mooie : een demente vrouw van 73 ‘arresteren’ ….”Karen Garner (left), 73, who suffers from dementia, sat in a jail cell 10 feet from Colorado cops without medical care for six hours and cried out for help 51 times in the first hour alone. Garner was ultimately diagnosed with a dislocated shoulder and a sprained wrist and and never regained full mobility…”

Plaats een reactie

Delen