Keir Starmer (Labour). Foto's Shutterstock en Twitter

Keir Starmer (Labour). Foto's Shutterstock en Twitter

Uncategorized

Engelse cafébaas gooit partijleider Labour uit zaak

Simon Segers

Een cafébaas uit de Engelse stad Bath heeft Keir Starmer, de kersverse partijleider van de linkse Labour Party in het Verenigd Koninkrijk de toegang tot zijn zaak geweigerd. De eigenaar verklaart al heel zijn leven een aanhanger te zijn van Labour, maar dat de partij hem nu gefaald had.

Keir Starmer is bezig met campagne voeren voor de verkiezingen in mei en een bezoek aan het café was geregeld met mede-eigenaar Tim Perry. Wanneer Starmer de zaak wou betreden zei eigenaar m. Humphris dat hij zijn café moest verlaten. Uiteindelijk heeft Humphris Starmer fysiek de toegang ontzegd. Mede-eigenaar Perry heeft zich ondertussen verontschuldigd aan Labour.

Gefaalde oppositie

Meneer Humphris verklaarde achteraf: “Ik had gehoord dat de leider van de Labour Party zou komen en toen hij verscheen heb ik gewoon gezegd wat ik van hem vind.” Hij is van mening dat Starmer het volk heeft tekortgedaan. “Ik vind dat hij volkomen gefaald heeft als leider van de oppositie. Hij heeft gefaald om de juiste vragen te stellen, zoals waarom we onze vroegere paraatheid voor de pandemie hebben laten varen.” De partijleider zei dat hij het “grondig oneens” was met de man en dat “de meerderheid van de mensen erkennen dat de lockdown en de maatregelen noodzakelijk zijn”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

Plaats een reactie

Delen