(Shutterstock)

(Shutterstock)

Uncategorized

FBI opent elke 10 uur een nieuw onderzoek naar China

Pieter Van Berkel

De FBI opent elke 10 uur een nieuw onderzoek naar China. Dat zegt FBI-directeur Christopher Wray. “Er is geen land dat een grotere bedreiging vormt voor onze innovatie, onze economische veiligheid en onze democratische idealen”, klinkt het.

“We openen elke 10 uur een nieuw onderzoek naar China, en ik kan de commissie verzekeren dat dat niet is omdat onze mensen niets te doen hebben met hun tijd”, zei Wray tijdens een hoorzitting van de Senate Intelligence Committee. “We hebben nu meer dan 2.000 onderzoeken die teruggaan naar de Chinese overheid.”

“Ik denk niet dat er een land is dat een grotere bedreiging vormt voor onze innovatie, onze economische veiligheid en onze democratische idealen”, aldus de FBI-directeur. “En de instrumenten in hun gereedschapskist om onze bedrijven, onze academische instellingen en onze regeringen op alle niveaus te beïnvloeden zijn diep en breed en hardnekkig”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Plaats een reactie

Delen