Man (54) neergestoken bij gezinsdrama in Roeselare

Foto: Illustratief. Shutterstock.

Uncategorized

Man (54) neergestoken bij gezinsdrama in Roeselare

Kristof Luypaert

In Roeselare zijn zondagnamiddag twee gewonden gevallen bij een steekpartij in Groene Herdersgoed. Het gaat om een vrouw en haar 54-jarige man. Zowel de vrouw als haar twee meerderjarige kinderen zijn opgepakt voor verhoor. Alle elementen wijzen erop dat het gaat om een gezinsdrama.

De omstandigheden van de steekpartij zijn nog onduidelijk, zo meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk. Zondagnamiddag bood een vrouw zich aan in het ziekenhuis met een steekwond. Haar meerderjarige zoon had haar naar het ziekenhuis gebracht. Daarop werd de politie ingelicht.

Toen de politie ter plaatse kwam in de echtelijke woning, troffen ze er de vader van het gezin, een 54-jarige man, aan in een plas bloed met verschillende steekwonden. De man is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Intussen zou hij niet langer in levensgevaar verkeren.

De vrouw en haar twee meerderjarige kinderen zijn opgepakt en worden in de loop van maandag verhoord. Een wetsdokter en het labo kwamen ter plaatse en er is een onderzoeksrechter gevorderd. Over de precieze omstandigheden van de steekpartij is nog weinig bekend.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

Plaats een reactie

Delen