(Photonews)

(Photonews)

Uncategorized

Overlegcomité: beide voorwaarden voor heropening terrassen vervuld

Pieter Van Berkel

Het Overlegcomité heeft woensdagnamiddag het licht op groen gezet voor de heropening van de terrassen op 8 mei.

De verschillende regeringen hebben vastgesteld dat voldaan werd aan de twee voorwaarden die eerder waren vooropgesteld: tegen 8 mei zal meer dan 80 procent van de 65-plussers gevaccineerd zijn en de toestand op intensieve zorg is vandaag beter dan twee weken geleden. Dat werd door Belga vernomen bij de woordvoerder van premier Alexander De Croo.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

1 gedachte over “Overlegcomité: beide voorwaarden voor heropening terrassen vervuld”

  1. Einde verhaal. Eindelijk zien de specialisten en politici dat het corona-virus slimmer is dan de hele bende die ons een jaar lang de duivel heeft aangedaan voor niets! Wanneer gaat men toegeven dat het “gezichtsmasker” gewoon overbodig was en is! Maar ja, men moest iets tonen aan de domme massa…Mooi dat Mr. Van Ranst toegeeft paniek te hebben willen zaaien, volgens hem met het goede doel. Vooral het draagvlak van alle nonsense regels wordt daardoor aangepast, niet het beter opvolgen van de regeltjes, tenzij door de goedgelovigen…die zich simpelweg laten manipuleren!

Plaats een reactie

Delen