Marc Van Ranst. Foto Photonews.

Marc Van Ranst. Foto Photonews.

Uncategorized

Parket start onderzoek naar doodsbedreigingen jegens Marc Van Ranst

/

Het parket van Limburg heeft een onderzoek geopend naar een man die op sociale media haat verspreidde jegens viroloog Marc Van Ranst. “Beste Politiezone Maasland, kunnen jullie dit aub onderzoeken?”, zo vroeg Van Ranst op Facebook, waarna het parket inderdaad een onderzoek is gestart naar de “doodsbedreigingen”.

Van Ranst deelde screenshots van Facebookberichten die een zekere Gunter Vanderhoven geplaatst had, waarin de man zich negatief uitliet over Van Ranst. “Kogel is nog te goed voor die zak“, zei hij onder meer. Daarnaast zei de Limburger ook het goed te vinden als Van Ranst een trombose kreeg na zijn vaccinatie.

“Ik ben die voortdurende bedreigingen spuugzat”, zegt Van Ranst over de screenshots. “Dit keer is het een dancinguitbater uit Limburg. Beste Politiezone Maasland, kunnen jullie dit aub onderzoeken?”

(Lees verder onder de foto.)

Het parket van Limburg bevestigt aan HLN dat ze een onderzoek gestart zijn naar wat zij doodsbedreigingen noemen. “Zulke feiten nemen wij als parket Limburg bijzonder ernstig. We gaan sowieso een onderzoek instellen en bekijken wat er kan worden ondernomen”, klinkt het.

Gunter Vanderhoven heeft inmiddels gereageerd op Van Ranst en het feit dat er een onderzoek werd gestart. “Ik wil graag in dialoog met de man”, reageert de dancinguitbater in HLN. “Hij is hier welkom, en we kunnen hier discussiëren.” Bovendien ontkent hij dat hij de man met de dood heeft bedreigt. “Ik zei dat een kogel te goed voor hem is…”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




13 gedachten over “Parket start onderzoek naar doodsbedreigingen jegens Marc Van Ranst”

  1. Ja hoor pak er allemaal je opblaasbare boot bij de Marc van Ranst waterglide is weer begonnen. Nee maar serieus wat zit die mens nu te huilen hij zoekt het toch zelf met zijn uitspraken. Kan het eigenlijk wel i.v.m. de privacy op sociaal media zet?

  2. Groot gelijk.
    Die kerel is een Trotski-****** die de westerse wereld zover mogelijk om zeep wil helpen! Om te beginnen: Vlaanderen.
    Hij krijgt van het (s)linkse coöperatief de toelating om onze wereld mee om zeep te helpen.
    Het ideale zou zijn dat hij zélf met de chinese griep besmet geraakte, dan zou hij wel anders piepen.

  3. Horeca-ondernemers zien hun levenswerk en / of toekomst naar de galemiezen gaan dankzij politici, deskundigen en de opper-viroloog Van Ranst. Dan krijg je dit soort toestanden.

  4. “Nul compassie” met feestende jongeren = “Nul compassie” met Marc Van Ranst. Hij zoekt de confrontatie zelf op, In strafrechtelijke taal noemt men dit “uitlokking”

  5. Merkwaardig hoe parketten voor dit soort onzin wél tijd en mankracht blijken te beschikken terwijl een vrouwen die worden lastig gevallen , bedreigd en uiteindelijk vermoord …”konden ze niet meer doen”

  6. Op sociale media (Twitter) zegt Dirk Verhofstadt (broer van)
    “Indien MVR iets moest overkomen, dat ze Peter De Roover, Tom Van Grieken en Theo Francken ter verantwoording zullen roepen.”
    Er van uit gaan dat MVR iets zou overkomen, en zonder enig bewijs al schuldigen aanwijzen?
    Doet me denken aan de beschuldigingen na de brandstichting in Bilzen.
    Met dank aan de MSM.

  7. Ocharme Marcske, haatmails, doodsbedreigingen, stoute Jef Hoeyberghs, Rik Torfs, Dries Van Langenhove. Denkt hij nu echt dat hij de enige is die bedreigt wordt? Wat een narcist!

  8. “Beste Politiezone Maasland, kunnen jullie dit aub onderzoeken?”, zo vroeg Van Ranst op Facebook, waarna het parket inderdaad een onderzoek is gestart naar de “doodsbedreigingen”. Einde citaat. > Probeer eens als modale burger om via facebook (sociale media) het parket van de procureur des konings in beweging te krijgen […] Hier geldt blijkbaar een individuele/gerechtelijke VIP behandeling (sic) voor onze nationale volkscommissaris en viroloog. A part cela Madame la Marquise, tous le Belges sont égaux (en théorie) devant la loi.

Plaats een reactie

Delen