Theo Francken (N-VA) herstelt van corona: “Vier dagen lang kon ik amper uit mijn bed”

Theo Francken. Foto: Instagram

Binnenland politiek

Theo Francken (N-VA) herstelt van corona: “Vier dagen lang kon ik amper uit mijn bed”

Kristof Luypaert

N-VA Kamerlid en burgemeester van Lubbeek Theo Francken (N-VA) herstelt van een coronabesmetting. Hij raakte via zijn zoon besmet met de Britse variant van het coronavirus. Dat meldt Francken op Instagram. “Ondertussen ben ik aan de beterhand”, laat hij weten, “maar het kwam serieus binnen moet ik zeggen.”

Theo Francken bleek naar eigen zeggen de voorbije week ernstig ziek. “Tijd voor een stukje javanais en wat lentezon. Hou het veilig, lieve vrienden!”, schrijft hij op Instagram. Een duidelijk nog vermoeide en zichtbaar ook vermagerde Francken post ook een foto van zichzelf met zonnebril op, terwijl hij buiten op een terras zit.

“Via mijn zoontje raakte ik besmet met de Britse variant van het coronavirus. Daar kan het ventje uiteraard niets aan doen, maar het virus gaat rond in de scholen in Linden. Het was niet om mee te lachen want corona sloeg stevig toe bij mij. Ik ontwikkelde koorts en vier dagen lang kon ik amper mijn bed uit. Uiteindelijk ben ik niet in het ziekenhuis beland, maar het verbaasde me toch een beetje dat ik zo ziek ben geworden. Normaal ben ik nooit ziek. Ik kan iedereen aanraden om er alles aan te doen om uit de klauwen van het virus te blijven. Hoe dan ook, onkruid vergaat niet en dat is bij deze nogmaals bewezen. Ik voel me nu weer beter en zondag mag ik uit quarantaine”, laat de Lubbeekse burgervader nog weten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

3 gedachten over “Theo Francken (N-VA) herstelt van corona: “Vier dagen lang kon ik amper uit mijn bed””

Plaats een reactie

Delen