Donald en Melania Trump (Shutterstock)

Donald en Melania Trump (Shutterstock)

Uncategorized

Trump lanceert nieuwe website

Pieter Van Berkel

Voormalig Amerikaans president Donald Trump en voormalig first lady Melania Trump hebben een nieuwe website gelanceerd: 45office.com.

“Hierlangs zal president Trump een onvermoeibare voorvechter blijven voor de hardwerkende mannen en vrouwen van ons grote land – en voor hun recht om in veiligheid, waardigheid, welvaart en vrede te leven”, staat te lezen op de website.

De website is vooralsnog relatief klein en bevat een samenvatting van de vier jaar die Melania en Donald Trump in het Witte Huis doorbrachten. Trump-aanhangers kunnen er opmerkingen indienen, een persoonlijke groet aanvragen en het paar boeken voor privé-evenementen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

3 gedachten over “Trump lanceert nieuwe website”

  1. ik hoop dat D Trump opnieuw President wordt bij de volgende verkiezingen.Laat ons hopen dat de Republikeinen opnieuw de macht grijpen in de Senaat en in de Kamer.Good Luck Mister President

Plaats een reactie

Delen