Binnenland politiek

Vlaamse subsidies voor Palestijnse circusschool

Thierry Debels

Na de heisa over de subsidies voor Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi, worden nu de Vlaamse subsidies voor internationale projecten kritischer bekeken. Een voorbeeld van zo’n internationaal project is de Palestijnse Circusschool (PCS), gevestigd op de Westelijke Jordaanoever. In 2006 werd de circusvereniging opgericht door de Belgische Jessika Devlieghere en haar man Shadi Zmorrod als ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Thierry Debels (°1968) is een Vlaams non-fictie-auteur over financiële onderwerpen en royalty watcher. Hij is master bedrijfseconomie gespecialiseerd in financiële economie. Hij publiceerde talrijke boeken over het koningshuis en won in 2016 een rechtszaak tegen Vredeseilanden over zijn boek 'Hoe goed is het goede doel'.

Delen