Illustratief. Foto Shutterstock

Illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

90 migranten aangetroffen in huis in Houston

Wijnand Meeus

De Amerikaanse politie heeft in de stad Houston meer dan 90 migranten aangetroffen in een huis. Er werd een onderzoek naar mensensmokkel geopend. Vele onder hen toonden bovendien ook nog symptomen van het coronavirus.

De woning bestaat uit twee verdiepen en is gelegen in een in Houston, een grote stad in de staat Texas. De politie trof er 90 volwassen aan, bijna allemaal mannen. Volgens politiewoordvoerder Daryn Edwards waren de  omstandigheden waarin de mensen verbleven was niet al te slecht. Wel hadden enkele van de migranten een paar dagen niet gegeten hebben.

Onder de migranten waren er een aantal die hun reukvermogen waren verloren. Daarnaast hadden enkelen ook koorts en hoestten hevig. De politie gaat er van uit dat deze migranten besmet zijn met het coronavirus. Er werd ondertussen een onderzoek geopend naar mensensmokkel.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

1 gedachte over “90 migranten aangetroffen in huis in Houston”

  1. Maar volgens Biden & Co, totaal geen crisis aan de grens. Elke dag honderden die illegaal ongezien binnenkomen en zich verspreiden over het land. En nu wil de demente dwaas ook nog stoppen met de muur omdat zijn marxistische achterban dat eist. De niet verkozen president die alles doet wat men Trump valselijk verweet.

Plaats een reactie

Delen