Illustratief. Foto Shutterstock

Illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Drie personen opgepakt na dodelijke steekpartij in Den Haag

Wijnand Meeus

De politie van Den Haag heeft twee meerderjarige mannen en een minderjarige vrouw opgepakt op verdenking van moord. Gisteren avond kwam er in de Nederlandse stad een 17-jarige jongen om het leven nadat hij werd neergestoken.

De jongen werd donderdagavond rond 20.20 uur neergestoken aan een supermarkt in de Den Haagse Rijswijkseweg. Bij aankomst van de hulpdiensten probeerden deze de jongen tevergeefs nog te reanimeren. De tiener overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Onderzoek werd gisterenavond meteen opgestart. Uit verhalen van omstanders kwam naar voren dat er een voertuig betrokken zou kunnen zijn bij de steekpartij. Die auto werd later op de avond op de Erasmusbrug in Rotterdam gezien door agenten. De bestuurder, een 21-jarige man uit Delft, en de passagier, een 17-jarige vrouw uit Den Haag werden gearresteerd. Later op de avond gaf een 20-jarige zich ook nog aan op het politiekantoor van Den Haag.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen