Israël neemt Palestijns tunnelsysteem onder vuur: Hamas vuurt honderden raketten op Israëlische badplaats

Ashkelon, Israël: Iron Dome-verdedigingssystemen rond de badplaats Ashkelon onderscheppen raketten gelanceerd vanuit Gaza. Honderden raketten werden donderdag vanuit de Gazastrook afgevuurd op steden in heel Israël. Photonews.

Exclusief voor abonnees

Israël neemt Palestijns tunnelsysteem onder vuur: Hamas vuurt honderden raketten op Israëlische badplaats Ashkelon

Kristof Luypaert

Het Israëlische leger (IDF) heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 160 "luchtvaarttuigen" ingezet in Gaza. Dat maakte een legerwoordvoerder vrijdagmorgen bekend. Het doelwit was het ‘Metro’-tunnelsysteem van Hamas in het kustgebied. Ook de Israëlische badplaats Ashkelon is onder vuur genomen door Hamas. Meer dan honderd raketten zijn afgevuurd. Het Palestijnse tunnelsysteem wordt zo ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

Delen