Veerle Heeren. Foto Photonews.

Veerle Heeren. Foto Photonews.

Uncategorized

Journalist die vaccinfraude burgemeester aan het licht bracht wordt ondervraagd door parket

/

https://redactie.palnws.be/2021/05/onderzoeksrechter-en-speurders-bezoeken-vaccinatiecentrum-sint-truiden-wie-lekte-informatie-over-veerle-heeren/

De journalist die uitpakte met het nieuws dat CD&V-burgemeester Veerle Heeren zichzelf en haar familie en vrienden prioritair liet vaccineren, wordt momenteel ondervraagd door het parket. Dat meldt journalist Wouter Verschelden op Twitter en bevestigt ook VRT NWS. Op sociale media wordt verbaasd gereageerd.

Enkele dagen geleden berichtte de Sint-Truidense lokale nieuwswebsite Trudocs dat burgemeester Veerle Heeren zich in maart al laat vaccineren, samen met haar familie en vrienden. Op dat moment was zelfs de risicogroep van 85-plussers nog niet volledig gevaccineerd, maar Heeren liet zichzelf en haar familie en vrienden dus prioriteit geven boven de hoogbejaarden.

Vandaag kreeg het vaccinatiecentrum waar dat gebeurde bezoek van politie en parket, “oriënterend” klonk het. Er werd niets in beslag genomen of er werden geen verhoren uitgevoerd in het vaccinatiecentrum. Nu blijkt echter dat de journalist van Trudocs die de feiten aan het licht bracht wèl is meegenomen naar het politiekantoor voor verhoor. Hij zou op dit moment ondervraagd worden, aldus VRT NWS, maar het parket wil daarover geen verdere informatie kwijt.

Het nieuws zorgt voor bijzonder veel verontwaardiging en kritiek op sociale media.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




22 gedachten over “Journalist die vaccinfraude burgemeester aan het licht bracht wordt ondervraagd door parket”

  1. Je bent nu beter als politieke partij buiten de Vivaldi-regering als er in, ze zijn volledig op hol geslagen, out of control. Een volledig China syndrome, Tjernobyl,…

  2. Dit vind ik nu het ergste van gans de zaak. De klokkenluider wordt vervolgt, de misdadiger wordt niet eens ondervraagd. Cd&V voelt zich blijkbaar gesterkt nu OVld het gerecht controleert en misbruikt voor politieke afrekeningen (’t Scheldt, De Pauw…) om nu ook het gerecht te gaan gebruiken in hun vaccinfraude. Zo verliest de burger weer 2x, eenmaal in zijn geloof in politiek correcte partijen en een tweede maal in zijn geloof dat justitie onpartijdig is. Waarin zijn we aan het afvloeien, waar eindigt dit perfide misbruik van justitie en overheidsgeld. Hebben deze politici dan geen enkele vorm van eerlijkheid, integriteit en respect voor de werkende belastingbetaler meer? Willen ze echt een revolutie of opstanden? En dat allemaal omdat VB en PVDA teveel stemmen haalden? Op die manier zullen die partijen, helaas terecht, nog verder groeien.

  3. Er mag ook de vraag gesteld worden of wij het normaal vinden dat mensen die iedereen kent, zoals een burgemeester, tijdens een medische behandeling door onbevoegden mogen gefotografeerd worden, en dat vervolgens met commentaar op internet terecht komt. Dat is Facebook crapuul dat zich bezondigt aan Facebook terreur.

  4. Heeft VRT NWS ook bericht over de huiszoeking bij het ’tScheldt?In het parlement roepen tegen Orban,hier in eigen land terug naar de voormalige DDR.Er wordt hier een gevaarlijk spelleke gespeeld.Parket en gerecht die hopeloos achter staan in belangrijke dossiers die al jaren aanslepen heeft nu tijd en middelen.Momenteel staan de familieleden van de slachtoffers van de bende van Nijvel nog steeds in de kou!

  5. veel heisa om niets.Haar echtgenoot was toch bijna gestorven aan Corona,dus vind ik het maar normaal dat haar dichtste familie ingeënt werd.Triestig van de sosjes ,als de sosjes niet aan de geldpotten kunnen zitten zijn het wreedaardige beesten.

  6. Hoed af voor journalist Wouter Verschelden. De perceptie over kennelijke connecties tussen CD&V en het parket van Limburg pleit voor een audit en hervormingen (depolitiseren) bij de parketten. Hoeveel van die gasten lopen daar eigenlijk rond met een politiek vaccin? Luidens een vrijwilliger werd er druk uitgeoefend op het vaccinatiecentrum om bepaalde mensen prioritair in te enten in Sint-Truiden (HLN 070521). Normaliter zou het parket dan een onderzoek openen naar de dader/bendeleider. Niet in St-Truiden, met een CD&V burgemeester, als verdachte nr 1, daar openen ze de jacht op de klokkenluider (s). Waar hebben we dat nog meegemaakt, juist in Hasselt naar aanleiding van malversaties bij de politie. Ook toen moesten integere en interne klokkenluiders de bankbliksems ontgelden van een beruchte plaatselijke procureur des konings. Wat mij betreft, hebben de personen die het gesjoemel aan het licht brachten hun burgerplicht gedaan en verdienen hij/zij een eervolle vermelding van de voogdijoverheid, in casu de provinciegouverneur. Idem dito voor journalist Wouter Verschelden. Bovendien wordt het gerecht/Magistraat geacht ten alle tijde onpartijdig te functioneren ten bate van het algemeen belang. Wanneer er een vermoeden van (politieke) partijdigheid zou kunnen ontstaan, wat in deze zaak niet uitgesloten is, dan zou idealiter het parket van een andere provincie het dossier overnemen.

  7. Een voorbeeld van naïviteit en egoïsme en dus niet goed te praten. Maar er gebeuren in onze bananenrepubliek veel ergere dingen. Bvb de zaak EL Kaouakibi.
    Het VRT-journaal wijdt opvallend veel aandacht aan de vaccinfraude van deze burgemeester. Anderzijds kwam en komt het gesjoemel en de zwendel met subsidies door El Kaouakibi en haar politieke en bestuurlijke vriendjes, schoolvoorbeeld van het falen van een staat, nauwelijks aan bod in het VRT-journaal. Zou de Openbare Omroep in deze ook boter op zijn hoofd hebben?
    Eens te meer een perfecte illustratie van de dubbele moraal die de VRT hanteert.

  8. Analoog geval als Sihame El Kakapipi. De journalisten die deze stinkende beerput open hebben gegooid, worden geïntimideerd en afgedreigd, in plaats van hen te feliciteren.

  9. Veerle Heerlen (CD&V), burgemeester van Sint-Truiden. Vaccinatie fraude als beleidslijn. Eerst tante en dan tantes kinderen. En dan nog eerst klokkenluider en pers beschuldigen van fake news of zich verschuilen achter medisch geheim. En dan de bevolking geduld vragen en ondertussen ‘nog even volhouden’. Verfoeilijk. Uiteraard. Vaccinatiegesjoemel=machtsmisbruik, klacht bij het parket=rechtsmisbruik. Maar conform met de tsjevencodex. Walgelijk !

  10. Waar een minderheid de bevolking controleert spreekt men van een dictatuur, waar de bevolking de regering controleert over een democratie. Dit is een politiestaat: willekeur, zelfverrijking, censuur, demagogie, repressie, onderdrukking, geen scheiding der machten.

  11. Afgezien van het feit dat burgemeester Heeren zwaar in de fout ging, mag ook wel eens onderstreept worden dat de ganse hetze in Sint Truiden aan het licht kwam via het videokanaal Trudocs, het lijfmagazine van de SP (vooruit), met een “journalist” , gewezen SP schepen, als exponent. Om maar te “zeggen” dat er vuile politieke spelletjes gespeeld worden in Sint Truiden….

  12. De traditionele partijen hebben geheime cellen opgericht in de staat, die moeten optreden als het hen slechter gaat.
    Deze cellen zijn in actie gekomen en werken oncontroleerbaar.

    -Klokkenluider VHeeren wordt aangepakt
    -Theo Francken buiten
    -Tscheldt wordt aangepakt
    -na een maand gaat men eens kijken bij Kibi of de boekhouding niet op de salontafel ligt
    -de onderzoekscommissie corona bloedt dood, niks gebeurd, niks gehoord, niks gezien
    -……..

    Tja, dan is er geen geld/personeel/middelen meer om € 13 mio zonnepanelenfraude aan te pakken. Er zijn prioriteiten.

  13. Hierbij merk ik op dat het grote lawijt Ludwig Vandenhove (Vooruit) , die VHeeren aanpakt, zelf gepakt is op vluchtmisdrijf en ooit is opgenomen wegens zuipcoma.

  14. België is een mislukte staat, enfin …moeilijk een staat te noemen!
    Laten we er bij de , hopelijk snelle , volgende verkiezing , er een eind aan maken!!
    R I P België op het stort en al die oude, Belgicistische Politici ook!!! voor altijd uitgesloten om in een Wetgevende vergadering te zetelen of in de Rechterlijke Macht aan hun trekken te komen!!!

  15. Veerle Heeren (CD&V) burgemeester van Sin-Truiden, heeft haar vaccin in maart gekregen, zoals bekend. Van de overige 41 Limburgse burgemeesters hebben er nog twaalf al een vaccinspuitje gekregen. Zij verklaren dat het op een correcte manier is gebeurd. Omdat ze oud genoeg zijn, in een vaccinatiecentrum helpen of omdat ze risicopatiënt zijn. Veerle Heeren behoort niet tot een prioritaire groep en heeft haar politieke invloed en mandaat dus misbruikt om zich prioritair te laten vaccineren. Door haar misprijzen voor de wet en gebrek aan solidariteit met de bevolking verbeurt ze haar moreel en politiek recht op het mandaat van burgemeester.

Plaats een reactie

Delen