Engelse verpleegster leert tijdens cursus dat Bijbel 'racistisch' is

Amy Gallagher. YouTube

Uncategorized

Marc Van Ranst haalt uit naar Vlaams Belang: “Cordon is meer dan ooit nodig”

Anton Schelfaut

Volgens viroloog Marc Van Ranst is het cordon sanitaire rond het Vlaams Belang “meer dan ooit nodig”. Dat schrijft hij zondag op Twitter. “Vlaams Belang zal nooit de belangrijkste politieke grondstroom worden”, klinkt het.

“De mensen worden geleid door leiders die ze niet willen en ze mogen hun gedacht niet meer zeggen. Dat is een zeer gevaarlijke combinatie”, waarschuwt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een weekendinterview met Het Laatste Nieuws.

“De methodes van bepaalde media en politici snoeren honderdduizenden Vlamingen de mond door hun mening als ‘fout’ weg te zetten”, zo licht de partij toe via Twitter. “Ze creëren mee de polarisatie in de samenleving door het miskennen en het negeren van dé belangrijkste politieke grondstroom in Vlaanderen.”

“Tja, een grote meerderheid van de Vlamingen lust jullie xenofobe en “white supremacy” standpunten niet”, repliceert viroloog Marc Van Ranst. “Deze zijn buitengewoon fout. Vlaams Belang zal nooit de belangrijkste politieke grondstroom worden. De partij schreeuwt vanachter een cordon. En dat cordon is meer dan ooit nodig.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

45 gedachten over “Marc Van Ranst haalt uit naar Vlaams Belang: “Cordon is meer dan ooit nodig””

  1. Wordt het niet hoog tijd om die haatzaaier te interneren. Iedere dag komt hij weer met iets nieuws om mensen te schofferen. Stilaan wordt iedereen dit sujet kotsbeu. Ik veronderstel dat al veel mensen in hun gedachten die kerel vervloekt (of erger) hebben. Opletten wat ik schrijf of ik heb een klacht aan mijn been van die onverdraagzame.

  2. De ganse plandemie heeft (zoals velen al beweerden begin 2020) eigenlijk 2 doelstellingen :
    1) vernietigen van alle stemmen die hun politiek niet aanhangen
    2) het creëren van angst bij de bevolking, het vernietigen van onze vrijheden, zodat ze hun politieke doeleinde (die zonder corona geen schijn van kans hadden) kunnen doordrukken zoals het een dictatuur past

  3. “Schoenmaker blijf bij je lijst” in de plaats van vanuit je safe house, betaald met Vlaams belastinggeld, de Vlaming op te jutten en uit te dagen en steeds maar haat te zaaien. Hoog tijd dat je je virologische kennis wat bijschaaft want gezien je vele blunders en onwaarheden blijkt je kennis op dat vlak niet bijster hoog te zijn. Covid 19 heeft je zwaktes als ‘viroloog’ duidelijk bloot gelegd. Of wil je juist door als politiek haatzaaier te keer te gaan dat tekort aan virologische kennis verbloemen?

  4. Hoog tijd dat de man zich verkiesbaar stelt. Dan zullen hem kunnen taxeren op zijn gedachtengoed. Wat hij nu doet is vuurke stoken, meehuilen met de meute. Of liever meeblaten met de kudde schapen waarvan hij graag de belhamel speelt. Het is zijn goed recht een linkse heraut te willen zijn. Zelfs te draaien met de wind en te liegen. Daarvoor is hij politieker. Maar het gebruik maken van zijn leerstoel en verondersteld gezag als medicus om dagelijks mensen te schofferen die zijn mening niet onvoorwaardelijk bijtreden is er teveel aan.

  5. Ik dacht dat er vanuit quarantaine niet gecommuniceerd kon / mocht worden? Hij blijft maar uitdagen en aan politiek doen!
    En wij betalen omdat hij hiervoor in quarantaine moet? Iemand dat constant conflict opzoekt, hoeft mijn inziens geen bescherming te krijgen op kosten van de belastingbetaler???

  6. Cordon médiatique is dringend nodig rond Van Ranst. Zelfs in afzondering probeert hij tweedracht en haat te zaaien. Professor? Agitator is het juiste woord.

  7. Hij daagt uit,iedere dag,met als resultaat dat zijn vrouw en zijn zoon opgesloten zitten,ik vrees de dag dat hij vrij komt,.Dat sujet brengt zijn huisgenoten in gevaar en stom als hij is wil hij dat niet beseffen.Hij zal waarschijnlijk wel gewaarschuwd zijn door zijn cipiers,die kennen de klappen van de zweep.Gerust slapen zal hij zeker niet meer doen eenmaal hij opnieuw thuis zal zijn.

  8. Ik hoop op de dag wanneer de haatsmurf geen reden van bestaan meer heeft omdat we corona hebben overwonnen. Gegarandeerd duikt onze aandachtsverslaafde laborant dan op op een kieslijst van de PVDA….en dit gaat hun stemmen kosten :+)
    Wordt ongetwijfeld vervolgt.

  9. Zeg eens duidelijk tegen deze communist dat Marx en Engels uit Parijs moesten vluchten en in Brussel in de zelfde straat woonden en ze schreven toen ze de verfransing zagen : ER IS GEEN GROTER IMPERIALISME DAN HET TAALKUNDIGE ! En de marxist Van Ranst beseft niet hoe het komt dat de socialisten in Vlaanderen zo slecht scoren.. ZE ZIJN NOOIT VOOR DE KLEINE VLAMING GEWEEST..DUS SNEL WEG MET DE TRANSFERS

  10. Het wordt hoog tijd om de PVDA te verbieden en iedereen die er lid van is te vervolgen voor gewelddadigheden en aanzetten tot haat en geweld tegen medeburgers!!
    Kijk maar naar wat er in Parijs gebeurd is!! HET GEWELD KOMT VAN LINKS EN DE COMMUNISTEN!!!

  11. Wie in het verleden durfde te zeggen dat hij een politieke agenda had, werd al snel bestempeld als “complottheorie denker”.
    Ik ben dus een complottheorie denker. Punt.

  12. Als er één kerel is die haat zaait, heet die in eerste instantie Van Ranst. En in tweede is De Vriendt ( what’ s in a name?) Wat deze laatste uitbraakt met groen of ecologie te maken heeft, gaat mijn verstand te boven.

  13. Die klopjacht op CONINGS mag gerust nog zo lang mogelijk duren. Niet omdat ik een CONINGS-fan ben, wel omdat we die ranzige toogviroloog dan tenminste binnen zijn eigen safehouse-cordon houden. Jammer dat we hem ook niet zijn telefoon en internet kunnen ontnemen.

  14. Feitelijk wenst MVR meer censuur. Dwz hij bepaalt wanneer een opinie aanzet tot haat en kritiek op MVR en Vivaldi, op de sociale media, wordt wettelijk verboden. Marc krijgt ook een nieuwe functie: screenen van kandidaat magistraten en politieagenten. Kwestie van rechtse kandidaten te blokkeren. Een tip voor de oppositie: niet allochtonen kicken op Vivaldi. Bij allochtone middenstanders vind je ook conservatieven.

  15. Marc Van Ranst heeft last van linkse hoogmoed. Niet het populisme van het Vlaams Belang is het probleem, maar het onvermogen van links om een legitieme vraag naar geborgenheid en herkenbaarheid te verzoenen met een onvermijdelijke globalisering en toename van diversiteit. Maar ja mensen uitschelden voor racisten en racisten is natuurlijk gemakkelijker. Zo kennen we links.

  16. MVRanst behoort tot de club , die oproept om niet te polariseren. Het voordeel van zijn schrijfsels is dat mensen meer en meer extreem gaan stemmen en zo’n CDV v.b. volledig weggeblazen wordt.

  17. Een cordon komt neer op discriminatie. Een partij wordt uitgesloten omwille van haar maatschappelijke analyse. De oproep van Geysels destijds was en is naar de letter haatspraak. Geysels is dus strafbaar. Geysels is links zeker, vandaar zijn straffeloosheid. Waar zit die trouwens?

  18. Laat Marcske Vanran”zig” toch voor wat hij is. Een impotent druktemaaktertje, gesteund door de linkse media. Hij zoekt aandacht en krijgt ze nog ook, maar heeft eigenlijk niks te vertellen.

  19. Bekijk het positief, hoe langer Jürgens Conings ondergedoken blijkt, hoe langer Linksoloog Van Ranst in een “safe house” gecolloqueerd blijft en blijven wij intussen bespaard van zijn arrogant tronie en de TV-defilee van al zijn pull overs uit zijn pull over hangar….

  20. Manneke Van Ranst op Twitter en elders op internet. Vanuit een Geheim Adres ?!??!! Een beetje computer deskundige weet toch binnen enkele minuten waar ie zit.

  21. Bij gebrek aan argumenten : cordon en censuur . En dan beweert MVR dat hij een wetenschapper is . Als hij op wetenschappelijk vlak even zware oogkleppne heeft als op politiek , is het normaal dat hij er dikwijls naast zit .

  22. Ik denk dat wij er verkeerd aan doen om die halve gare stalinist VR. steeds maar te vernoemen en zo in het midden van de belangstelling te plaatsen.Laat hem gewoon “links” liggen.( flauw grapje)

  23. Orakel van Ranst, in Nederland aangeklaagd voor smaad en laster, wat hij hier Het Vlaams Belang. verwijt kost hem daar een dagvaarding. Zatte fles slaagt eer zelfs met alle pers en media steun slechts ter nauwernood in evenveel tesupporters to supporters te mobiliseren als Jürgen Conings op een steun webside. Zeurder en onaniërende zelfverheerlijkende nitwit buiten een beetje niet overtuigend te gedeelde kennis virologie ben je vooral een zak klein mannetje en vooral persoonlijkheidsrecht met een overdreven groot ego. Een would be Stalin

  24. Mark kom eens uit de kas… bent u nu medisch wonder of een mislukte politieker
    Foei aan de media welke hem toelaten zijn toekomstige politieke plannen te promoten

Plaats een reactie

Delen