Massale machtsontplooiing leger en politie rond Limburgs Nationaal Park Hoge Kempen

Speciale eenheden van het leger doorzoeken het Nationaal Park Hoge Kempen in Maasmechelen. Foto Bert Van Den Broucke / Photonews

Exclusief voor abonnees

Massale machtsontplooiing leger en politie bij Nationaal Park Hoge Kempen: klopjacht naar Conings gaat tweede nacht in

Kristof Luypaert

Tientallen politie-eenheden bleven woensdagavond met loeiende sirenen toestromen via de Steenweg naar As om deel te nemen aan de zoekactie naar de voortvluchtige en gewapende militair Jurgen Conings. Rond 21.30 uur is ook een legertruck met gewapende soldaten de Mechelse Heide ingereden, nadat eerst vier leden van de speciale eenheden per twee op een motorfiets ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

Delen