Bill en Melinda Gates (Wikimedia)

Bill en Melinda Gates (Wikimedia)

Uncategorized

“Melinda Gates maakte zich zorgen over contacten tussen Bill en Jeffrey Epstein”

Pieter Van Berkel

Melinda Gates zou sinds 2019 hebben samengezeten met advocaten om haar huwelijk met Bill Gates te beëindigen, deels vanwege zorgen over de contacten van haar man met veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein. Dat schrijft de Wall Street Journal.

Melinda Gates zou zich zorgen hebben gemaakt over de relatie tussen haar man Bill Gates en veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein. Haar zorgen zouden teruggaan tot 2013, toen het stel de intussen overleden en in ongenade gevallen miljardair ontmoette. Ondanks de zorgen van Melinda, bleef Bill een relatie met Epstein onderhouden.

Bill Gates beweert zelf dat hij “geen zakelijke of vriendschappelijke relatie” met Epstein had. Volgens Bridgitt Arnold, woordvoerder van Gates, had hij Epstein ontmoet om het over liefdadigheid te hebben.

“Bill Gates betreurt het dat hij Epstein ooit heeft ontmoet en erkent dat het een inschattingsfout was om dat te doen”, zei Arnold.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

5 gedachten over ““Melinda Gates maakte zich zorgen over contacten tussen Bill en Jeffrey Epstein””

  1. Ik denk dat niet alleen Melinda zich zorgen moet maken over Bill, maar dat een groot deel van de wereldbevolking dat zou moeten doen.
    Niet zozeer om Bill, maar vooral voor zichzelf.

  2. Die mega rijken verbergen zich altijd achter ‘liefdadigheid’. De Bill and Melinda Gates Foundation geeft inderdaad veel geld aan ‘goede doelen’, zoals vaccins voor derde wereld landen. De regeringen leggen daar nog een pak geld bovenop. Met al dat geld kopen die arme zwartjes dan vaccins bij… juist, de firma’s waarvan Bill Gates hoofdaandeelhouder is. Zo steekt de firma het geld dat de foundation schonk weer in eigen zak, met als bonus het geld dat de regeringen schonken. Dit is zelfs geen broekzak-vestzak operatie meer, dit is gewoon diefstal door roofridders die graag doorgaan voor Gutmenschen.

  3. Ik vrees dat uw analyse klopt. Trouwens de oorsprong van de rijkdom van Gates is oplichterij door computerbedrijven onder druk te zetten.
    Dus heel aannemelijk dat hij een gevaar is voor de wereld.

Plaats een reactie

Delen