Foto Twitter

Foto Twitter

Uncategorized

Schietpartij in Miami kost al twee mensen het leven

Wijnand Meeus

In de nacht van zaterdag op zondag hebben drie schutters het vuur geopend op bezoekers van een concertzaal in Hialeah, een voorstad van Miami. Daarbij geraakten ongeveer 25 mensen gewond en vielen al minstens twee doden. De daders zijn momenteel nog op de vlucht. Ook vrijdag vielen er al één dode en zes gewonden bij een schietpartij in Miami.

De concertgangers zouden zijn opgewacht zijn aan de zaal, waar een privéfeest aan de gang was, door drie schutters die het vuur op hen openden. De schutters arriveerden in een witte Nissan Pathfinder waarin ze daarna ook weer ontsnapten. Momenteel is er nog geen spoor van de wagen of de daders. De politie heeft ondertussen een klopjacht georganiseerd om de daders te vatten.

(Lees verder onder de tweet)

De schietpartij kostte al twee mensen het leven. Ook zou er nog één persoon in kritieke toestand verkeren, ongeveer 25 mensen geraakten gewond. Vrijdag was er nog een schietpartij in Miami waarbij één dode en zes gewonden vielen. Dit gebeurde eveneens aan een afgehuurde feestzaal.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen