Tom Van Grieken. Foto Photonews.

Brussels, Belgium

Uncategorized

Van Grieken: “Club-spelers gaan GAS-boete krijgen, waar blijven GAS-boetes voor Palestina-betogers?”

/

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft in de Afspraak op Vrijdag gereageerd op de ophef die ontstaan is rond de landstitel-viering van Club Brugge. “De Club-spelers gaan een GAS-boete krijgen. Waar blijven de GAS-boetes voor de betogers pro-Palestina de afgelopen week?”

Gisterenavond kroonde Club Brugge zich opnieuw tot landskampioen, met een lange feestnacht in Brugge tot gevolg. Daarover ontstond heel wat ophef omdat de supporters en spelers zich daarbij niet altijd aan de coronamaatregelen hielden. De Brugse korpschef reageerde razend en kondigde aan dat iedereen die herkenbaar in beeld de maatregelen overtrad een proces-verbaal zou krijgen.

Tom Van Grieken vindt dat er dubbele standaarden gehanteerd worden, nadat er na de Palestina-betogingen van afgelopen week, waar de coronamaatregelen ook met de voeten getreden werden, géén processen-verbaal werden opgesteld. “De Club-spelers gaan een GAS-boete krijgen. Waar blijven de GAS-boetes voor de betogers pro-Palestina de afgelopen week?”, vraagt hij zich af in ‘de Afspraak op vrijdag’. “Waar was de verontwaardiging bij die betogingen voor een buitenlands conflict dan nog, die er nu wel is?”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Van Grieken: “Club-spelers gaan GAS-boete krijgen, waar blijven GAS-boetes voor Palestina-betogers?””

  1. De onwetende en naïeve pro-Palestina betogers hebben geen idee wat er gaat gebeuren: het doel om Israël te vernietigen is heilig voor Hamas en Teheran. Deze raketaanval is een test om de zwakke punten van de Iron Dome vast te stellen, waarbij de eigen Gazaanse bevolking dient als gegijzelden. Iran bereidt nu een tweede Holocaust voor. Nog steeds gelden de woorden van Golda Meir: “Als de Arabieren vandaag hun wapens neerleggen, zal er geen geweld meer zijn. Als de Joden vandaag hun wapens neerleggen, zal er geen Israël meer zijn.”

  2. Wat heeft die hele uitleg ermee te maken. Die betoging was hier in België en dan moeten ze zich houden aan de belgische regels. Wazrom wij echte belgen, wel en zij niet?

  3. Inderdaad 2 maten en 2 gewichten.
    Volledig vergelijkbaar trouwens. In Gent komen de Turken op straat met duizenden zonder mondmasker en met Bengaals vuurwerk.
    En dit omdat Besiktas kampioen speelt in Turkije groot feest in Gent…🤔.
    Politie zet gewoon de straat af en laat maar feesten. Boetes 0,0.
    In Brugge feestje omdat Brugge kampioen speelt een hoop shit en een hoop boetes…
    Waarom niet voor iedereen gelijk ?
    Wij Vlamingen worden gewoonweg gediscrimineerd. Turken in Gent en Palestijnen in Brussel kennen simpelweg geen problemen voor hetzelfde feit.
    Begrijpe wie kan, arm België en steeds armer wordend Vlaanderen doordat we België moeten onderhouden.
    Ik zou zeggen geniet er van terwijl het nog duurt want blijven duren is onmogelijk.
    Als het van mij moest afhangen stopt het zelfs vandaag.

Plaats een reactie

Delen