INTERVIEW. Ellen Samyn (VB) over het einde van Nagorno-Karabach: “Voor het Westen heeft Artsakh economisch gezien geen waarde”

Ellen Samyn. Belga

Uncategorized

Van Ranst dient klacht in tegen onbekenden

Niels Geerinck

Viroloog Marc Van Ranst heeft een klacht ingediend tegen onbekenden. Dit nadat er doodsbedreigingen tegen hem werden geuit onder een artikel op de website van vzw Viruswaanzin. De bedreigingen zijn intussen van de website verwijderd.

De klacht werd door Van Ranst schriftelijk overgemaakt aan de lokale politie van zone Mechelen-Willebroek. Hij bevindt zich momenteel in een safehouse in het kader van een klopjacht op Jürgen Conings, een gewapende en voorvluchtige militair. Ook hij had doodbedreigingen aan het adres van de viroloog geuit.

De vzw Viruswaanzin liet al weten dat ook zij een klacht tegen Van Ranst indienen. Dit wegens laster en eerroof. De klacht komt er als reactie op Van Ranst. Die had op Twitter de vzw en haar leden ‘bendevorming’ verweten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

2 gedachten over “Van Ranst dient klacht in tegen onbekenden”

Plaats een reactie

Delen