Illustratief. Foto Shutterstock

Illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Vermiste studente (21) dood teruggevonden in Zwitserland

Wijnand Meeus

Zaterdag is het levenloze lichaam van de Ieperse studente Sarah teruggevonden in Zwitserland. Sarah verdween dinsdag vlak bij de plaats waar haar lichaam uiteindelijk werd teruggevonden. Dat meldt haar broer aan de politie in België.

Sarah Huyghe reisde maandag enkele vrienden achterna die in Zwitserland verbleven. Nadat een ruzie ontstond, verdween Sarah uit de chalet waar ze met haar vrienden verbleef. Sarah vertrok zonder iets van persoonlijke spullen, zelfs haar telefoon bleef achter. In de badkamer van de chalet werden bloedsporen gevonden, waardoor de vrienden ongerust werden en de hulpdiensten waarschuwden.

De vader van Sarah, haar twee broers en haar beste vriendin reisden naar Zwitserland af om te helpen zoeken. Het lichaam werd zaterdagochtend teruggevonden in een rivier niet ver van de plaats van haar verdwijning. Het is voorlopig nog niet duidelijk door wie en in welke omstandigheden Sarah levenloos werd aangetroffen in de rivier. Er loopt momenteel een onderzoek om de doodsoorzaak te achterhalen. De Zwitserse politie wilde het nieuws zaterdagvoormiddag nog niet bevestigen. Maar intussen heeft een broer van Sarah de politie in ons land op de hoogte gebracht, bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Ieper.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen