Illustratief. Foto Shutterstock

Illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Zuuraanval in Landen, verdachte nog onbekend

Wijnand Meeus

Gisterenavond is een 73-jarige man uit de Vlaams-Brabantse gemeente Landen overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij werd aangevallen met een zurige stof. Momenteel is het nog onduidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn, maar de man zou verschillende brandwonden hebben opgelopen door de aanval.

Het incident deed zich even voor elf ’s avonds voor. Volgens de vrouw van het slachtoffer kwam de aanval volledig uit het niets. Uit verhoor bleek dat zij aan het roken was in de tuin toen er plots een onbekend persoon haar aanviel en vastgreep. Haar man liep vervolgens naar buiten om haar te helpen en werd door de aanvaller belaagd met het zuur. De aanvaller maakte zich meteen daarna uit de voeten.

De politie startte tevergeefs een buurtonderzoek om de dader te vinden. Niemand zou een verdacht persoon gezien hebben rond de tijd van de aanval. Het parket verhoort de vrouw momenteel. Het slachtoffer is nog niet verhoord kunnen worden. Ook werd er ondertussen een wetsdokter aangesteld.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen