Illustratief. Foto Shutterstock

Illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Zwaargewonde bij steekpartij in Sint-Niklaas

Wijnand Meeus

Maandagavond heeft op een pleintje in Sint-Niklaas een grote vechtpartij plaatsgevonden. Een slachtoffer werd met zware steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Kort voor het incident vond ook al een vechtpartij plaats in het naburige Stekene. Daar gingen een vijftiental jongeren elkaar te lijf met honkbalknuppels. De identiteiten zijn nog niet bekend, al vertelden omwonende dat de personen niet van de buurt waren. De twee vechtpartijen zouden mogelijks gelinkt zijn.

Rond 18 uur op maandagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een vechtpartij niet ver van het station van Sint-Niklaas, op een basketbalpleintje in de Jan Breydelstraat. Een vijftiental personen zouden elkaar te lijf zijn gegaan met ijzeren staven. Bij aankomst op het pleintje troffen de agenten een zwaargewond persoon aan met een steekwonde. De jongen werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie begon vervolgens met het uitkammen van de buurt. Bij die zoekactie werd minstens één persoon opgepakt. Op het pleintje werd ook het steekwapen teruggevonden. De brandweer plaatste er een interventietent over in afwachting van een sporenonderzoek. Ook in Stekene, niet ver van Sint-Niklaas was er vroeger op de avond al sprake van een vechtpartij. Daar gingen een vijftiental jongeren elkaar te lijf met honkbalknuppels. De identiteiten zijn nog niet bekend, al vertelden omwonende dat de personen niet van de buurt waren. De twee vechtpartijen zouden mogelijks gelinkt zijn.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen