Politie Brussel. Foto Shutterstock.

Politie Brussel. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Agent aangevallen met straattegel in Molenbeek

/

In Molenbeek is afgelopen zondagavond een agent aangevallen met een stoeptegel. De agent werd met de losgerukte straattegel in het gezicht geslagen en moest gewond worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Diezelfde avond werd ook een andere agent in Molenbeek bekogeld met stenen.

Opnieuw een zeer onrustige avond in het Brusselse SInt-Jans-Molenbeek afgelopen zondag. Omstreeks 21u werd een agent in de Molenbeekse Mahatma Gandhilaan plots bekogeld met stenen door een groepje onbekenden. Hij riep versterking op, maar ook die versterking werd vervolgens aangevallen.

Toen de politie een identiteitscontrole wilde uitvoeren bij enkele verdachten, verzetten zij zich daartegen en werd één van de verdachten bijzonder agressief. Hij greep een stoeptegel en sloeg daarmee in het gezicht van een agent, waarna hij wegvluchtte. “De persoon is gevlucht en wordt opgespoord”, aldus politiewoordvoerster Caroline Vervaet aan RTL Info.

De agent moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis met verwondingen aan het hoofd. “Zijn toestand is niet zorgwekkend. We nemen dit zeer ernstig op, onze teams blijven aanwezig in het gebied”, klinkt het bij de politie.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over “Agent aangevallen met straattegel in Molenbeek”

  1. En dan staan ze er stom van dat politie, brandweer en zorg meestal VB stemmen…
    De mannen die zien wat de Multicul veroorzaakt, en dat de politiek aan het Woken slaat kunnen dan ook niet anders dan hopen op verandering!

  2. Jammer dat 2024 nog veraf klinkt. En met “hopen” zullen we er niet komen. De regering kiest wat er niet verkozen is. Dus er wordt met de wensen van hun kies een zelfs nog geen rekening gehouden. Dictatuur ipv democratie

Plaats een reactie

Delen