Donald Trump. Foto Shutterstock

Donald Trump. Foto Shutterstock

Uncategorized

Donald Trump in Ohio: “Joe Biden vernietigt onze natie voor onze eigen ogen”

Anton Schelfaut

In Ohio heeft voormalig Amerikaans president Donald Trump zaterdag zijn eerste campagnebijeenkomst gehouden sinds het aantreden van zijn opvolger Joe Biden. “Joe Biden vernietigt onze natie voor onze eigen ogen”, waarschuwde hij op de eerste halte van zijn ‘Save America Tour’.

In de staat Ohio, waar hij bij de laatste verkiezingen 54 procent van de stemmen behaalde, gaf Trump een toespraak van 94 minuten. “Na vijf maanden is de Biden-administratie al een ramp”, stak hij van wal. “Ik zei het je toch.”

Volgens Trump zijn de Democraten verantwoordelijk voor de oplopende misdaadcijfers, verzwakking van de politie en “illegale vreemdelingen die de zuidelijke grens overspoelen”. “Niemand heeft ooit zoiets gezien”, zei hij daarover. Daarnaast hekelde hij ook het buitenlands beleid van Biden. “De brandstofprijzen swingen de pan uit, de inflatie is torenhoog, en China, Rusland en Iran vernederen ons land.” Hij bekritiseerde zijn opvolger ook voor de herintreding van de Verenigde Staten tot het klimaatakkoord van Parijs. Dat zal volgens Trump “triljoenen dollars schade” toebrengen aan de Amerikaanse economie.

Trump verklaarde dat hij het land in goede staat heeft achtergelaten, maar dat Biden een heleboel goede dingen ongedaan heeft gemaakt. “Joe Biden vernietigt onze natie voor onze eigen ogen”, besloot Trump. “Hij zet Amerika op de laatste plaats, wij zetten Amerika op de eerste plaats. Het is heel erg simpel.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

7 gedachten over “Donald Trump in Ohio: “Joe Biden vernietigt onze natie voor onze eigen ogen””

  1. Wat de MSM van Trump en Biden gemaakt hebben voor, tijdens en na de verkiezingen in Amerika strookt gewoon niet met de realiteit.
    Niet dat sociale media de waarheid verkondigen, maar als je de aanhang van Trump op Twitter ziet, denk ik toch dat Biden en Kamala Harris met een groot probleem zitten.

  2. Als bij de midterms volgend jaar de fraude van de Dem’s kan beperkt worden dan komt het congres opnieuw in handen van de Republikeinen en kan een rem gezet worden op het radicaal linkse beleid van Biden en zijn administratie

Plaats een reactie

Delen