Jürgen Conings. Foto Photonews.

Jürgen Conings. Foto Photonews.

Uncategorized

Familie Jürgen Conings gelooft niet dat hij zelfmoord pleegde

/

De familie van de vandaag dood aangetroffen Jürgen Conings gelooft niet dat de man zelfmoord heeft gepleegd, zoals beweerd wordt. “Kennen jullie Jürgen? Wij wel. Wat een bizar toeval dat net de burgemeester van Maaseik hem vindt.”

Vandaag werd de voortvluchtige militair Jürgen Conings teruggevonden in het bos waar de politie en het leger de voorbije weken met man en macht naar de militair zochten. Opvallend: hij zou gevonden zijn door Open Vld-burgemeester Johan Tollenaere die er toevallig passeerde tijdens een fietstocht.

Conings zou zichzelf van het leven hebben beroofd, maar de familie van de man gelooft dat verhaal niet. “Het kan niet dat 500 militairen met honden hem niet vinden. Ze hebben hem gedood”, aldus een familielid. “Ik geloof niet dat Jürgen zelfmoord heeft gepleegd. Kennen jullie Jürgen? Wij wel. Wat een bizar toeval dat net de burgemeester van Maaseik hem vindt.”

Op sociale media worden ook heel wat vraagtekens geplaatst bij dat verhaal.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Familie Jürgen Conings gelooft niet dat hij zelfmoord pleegde”

  1. Jürgen is een held en een patriot, hopelijk zijn er weer enkele oogjes extra opengegaan. Open Bld regering staat dichterbij Mao, Stalin en consoorten dan PVDA ooit zal geraken!

    Mars voor Jürgen in Brussel, ik ben er!

  2. Doet denken aan Patrice Lumumba, Julien Lahaut, de bende van Nijvel en Bin Laden. Er waren voldoende zwaar bewapende doodseskaders op oorlogspad naar Jürgen Conings. Jürgen maakte geen schijn van kans om te overleven. Is een autopsie nog mogelijk?

  3. Onafhankelijke specialisten moeten onderzoeken uit welke wapen(s) de kogels afkomstig zijn. Tevens moet onderzocht worden of er niet met het lijk gesleept is. Merkwaardig, zo niet zeer merkwaardig, is hoe het kan dat van honderden passerende recreanten, nota bene de burgemeester – lid van dezelfde partij als minister van Quickenborne – in tegenstelling tot de meesten die niets ruiken, wel iets ( en niet zo’n beetje ook) rook… en meteen met militaire precisie de coördinaten wist door te geven.

Plaats een reactie

Delen