Familie Jürgen Conings. Foto VTM Nieuws.

Familie Jürgen Conings. Foto VTM Nieuws.

Uncategorized

Familie van Jürgen Conings moest overlijden via de pers vernemen: “Schande”

/

De familie van Jürgen Conings moest via de pers vernemen dat de militair gevonden was. Ze reageren boos. Ze staan wel twee weken bij mij te controleren, de politie, om te kijken of ik Jürgen verstopt heb. Maar mij vinden om dat te melden, dat kunnen ze niet.”

Vanmiddag raakte bekend dat de verdwenen militair Jürgen Conings levenloos was teruggevonden. De familie van de man is boos dat zij dat nieuws via de media moesten te horen krijgen. Ze gingen ter plaatse om verhaal te halen.

“Wij weten van niets, we hebben via de pers moeten vernemen dat hij gevonden is”, aldus Jürgen’s nicht Debbie. “Mijn mama, Jürgen zijn tante dus, woont hier om de hoek en ook zij moet het via de pers vernemen. Schandalig toch. Wij hebben als familie nog altijd geen bevestiging gekregen dat hij het is. Misschien, zeggen ze. Laat ons dan toch gaan kijken.”

De politie was nochtans letterlijk dichtbij de familie van Conings. Zijn vrouw werd vrijdag nog gearresteerd en verhoord, maar ook zijn nicht Debbie werd door de politie in de gaten gehouden. “Ze staan wel twee weken bij mij te controleren, de politie, om te kijken of ik Jürgen verstopt heb. Maar mij vinden om dat te melden, dat kunnen ze niet.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




15 gedachten over “Familie van Jürgen Conings moest overlijden via de pers vernemen: “Schande””

  1. De overheid is te kort geschoten om JC de nodige psychische hulp te geven. Om dat te verdoezelen wordt de brave man afgeschilderd als een gevaarlijk terrorist. Als er hier terreur gepleegd is, is het door de overheid.

  2. na alle drama. Jurgen was gewoon een mens. zijn familie zijn mensen. maar er wordt weinig compasie getoond. Moest het een moslim terrorist zijn, dan kan men voorzichtig zijn met gevoelens. met deze mens niet. Ze maken hem slecht. maar dat hij heeft behalve de wapens stelen heeft die eigenlijk geen kwaad gedaan. Mischien is het op 1 van de geheime missies van hem misgegaan. vergiftigd met gas, zware ondervraging, en heeft men het nooit opgevolgd, en is hij daardoor in een zware psychose beland. Waarvoor men hem niet wilde behandelen wegens geheim dat Jurgen wist en niet openbaar mag komen. In ieder geval. ik zie iemand in volledige gevechtskleding geen zelfmoord plegen. Heel die bedoening is verdacht op zichzelf. ik wens Jurgen de rust nu die hij in zijn leven niet heeft gevonden. en deze familie mijn condoleances en veel sterkte. ze zullen het nodig hebben. volgens mij is dit nog niet voorbij.

  3. Ik kan de naasten hun frustratie wel begrijpen, zij moeten het nieuws via de pers vernemen terwijl er een burgemeester voor de camera staat en later in de Vtm nieuwsstudio zit te pronken met zijn vondst.

  4. De links geradicaliseerde minister van justitie (VVQ), het gerecht en de politie hebben als overheid en mens gefaald. Bij deze is nogmaals bewezen dat alle Belgen niet gelijk zijn voor de wet. Dat Vlaamsgezinden als paria’s behandeld worden door het repressieapparaat van Vivaldi. Mijn innige deelneming aan de familie en geliefden van Jürgen Conings. Moge Jürgen in vrede rusten. Sterkte aan alle Vlamingen die in Vlaanderen en België vervolgd worden wegens hun Vlaams gezindheid. Aan onze verdrukkers, ooit volgt het uur van de vergelding.

  5. Samen met een minister van Justitie. Wat kwam die daar doen ? Nog een beetje uitvallen naar extreem-rechts zonder de minste reden. De minister van defensie is toch mevr. Den Doncker ?

  6. deze minister van Justitie zoekt altijd de pers op als er iets goed in beeld komt…het is de enige manier voor hem om regelmatig in beeld en onder de aandacht te komen. Steeds hinkt hij achter de feiten aan, let er eens op: hij herhaalt wat anderen voorstellen alsof het van hem komt. Bijvoorbeeld de vaccinatie van de cipiers…Eén van zijn voorgangers die ook burgemeester van Kortrijk was (DECLERCK) kon dat ook goed, als hij niets gedaan had aan de hervorming van Justitie verklaarde hij zonder schaamte: “wij werken er aan, we zijn er mee bezig”. Na zovele jaren is men er nog altijd “mee bezig”, met de broodnodige hervormingen bij Justitie.

  7. deze minister van Justitie zoekt altijd de pers op als er iets goed in beeld komt…het is de enige manier voor hem om regelmatig in beeld en onder de aandacht te komen. Steeds hinkt hij achter de feiten aan, let er eens op: hij herhaalt wat anderen voorstellen alsof het van hem komt. Bijvoorbeeld de vaccinatie van de cipiers…Eén van zijn voorgangers die ook burgemeester van Kortrijk was (DECLERCK) kon dat ook goed, als hij niets gedaan had aan de hervorming van Justitie verklaarde hij zonder schaamte: “wij werken er aan, we zijn er mee bezig”. Na zovele jaren is men er nog altijd “mee bezig”, met de broodnodige hervormingen bij Justitie.

Plaats een reactie

Delen