Harry en Meghan Markle - Afbeelding: Shutterstock

Harry en Meghan Markle - Afbeelding: Shutterstock

Uncategorized

Harry en Meghan verwelkomen nieuwe telg: Lilibet

Niels Geerinck

Harry en Meghan Markle mochten deze middag hun tweede kindje verwelkomen. Het meisje kreeg de naam ‘Lilibet’. Deze verwijst naar haar overgrootmoeder Elizabeth.

Lilibet zag vrijdagmiddag het levenslicht in het ziekenhuis van Santa Barbara in Californië. Het meisje kreeg een naam die rechtstreeks verwijst naar haar overgrootmoeder Elizabeth, de huidige koningin van Groot-Brittannië. De volledige naam van het kind luidt als: ‘Lilibet Diana Mountbatten-Windsor’. Haar tweede naam ‘Diana’ vormt dan alweer een duidelijke verwijzing naar prinses Diana, de moeder van Harry.

Met de komst van Lili krijgt de zoon van Harry en Meghan, Archie, er een zusje bij. De zwangerschap en bevalling zijn welgekomen volgens bronnen dichtbij het koppel. Meghan had vorige zomer nog een miskraam.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

Plaats een reactie

Delen