Stockfoto verkrachting. Foto Shutterstock.

Stockfoto verkrachting. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Ivoriaan Mamadou K. krijgt 4 jaar cel voor 7 verkrachtingen, waaronder 2 minderjarigen

/

Mamadou K., een 23-jarige jongeman uit Tielt-Winge met Ivoriaanse roots, is veroordeeld tot vier jaar cel voor het verkrachten van twee minderjarige meisjes en vijf meerderjarige vrouwen. Hij filmde de verkrachtingen en dreigde ermee de beelden online te plaatsen indien de vrouwen niet deden wat hij zei.

De jongeman was niet aan zijn proefstuk toe. Op het moment van zijn veroordeling zat hij namelijk al in de cel voor gelijkaardige feiten waarvoor hij recent veroordeeld werd. Hij kreeg 18 maanden cel voor feiten van verkrachting, seksuele chantage en cyberlokking bij verschillende jonge vrouwen. Eén van zijn slachtoffers was amper 14 jaar oud.

7 verkrachtingen

Deze week moest Mamadou K. opnieuw voor de rechtbank verschijnen voor een reeks ernstige zedenfeiten. Concreet gaat het om zeven verkrachtingen, het aanzetten tot ontucht, afpersing, voyeurisme, gevangenhouding en belaging. Bij twee van de verkrachtingen gaat het om minderjarige meisjes.

Zijn slachtoffers leerde hij kennen via sociale media, waarna hij ze met smoesjes in de val lokte, verkrachtte, bedreigde en chanteerde. Eén van de slachtoffers bleek na de verkrachting zwanger te zijn en moest abortus plegen.

Op basis van psychologisch onderzoek wordt de jongeman omschreven als een seksueel niet-sadistische verkrachter met afwijkende fantasieën en gedragingen. Hij zou ook geen empathie en schuldgevoel kennen.

Het parket had 6 jaar cel geëist tegen de jongeman, de rechter legde hem uiteindelijk 4 jaar cel op. Daarnaast moet hij in totaal een schadevergoeding van 30.000 euro betalen aan de slachtoffers.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




17 gedachten over “Ivoriaan Mamadou K. krijgt 4 jaar cel voor 7 verkrachtingen, waaronder 2 minderjarigen”

  1. 4 jaar??? Die straffen moeten DRINGEND omhoog! Reken daarbij dat hij die straf nooit volledig zal moeten uitzitten en dat hij die schadevergoeding mogelijks/waarschijnlijk ook nooit zal (kunnen) betalen. Te treurig voor woorden…

  2. “Hij moet 30 000 Euro schadevergoeding betalen aan de slachtoffers” is toch een drukfout. Het OCMW van zijn gemeente of wij dus allemaal, zullen dit betalen.

  3. En toch durft justitieminister Vincent van Quickenborne (OVLD) beweren dat verkrachtingszaken streng worden beoordeeld door de rechtbanken. Wat in deze niet klopt. In 2018 was er al protest tegen het gerechtelijk laxisme. “Ik begrijp de verontwaardiging zeker”, vertelt Meester Van Eeckhaut. “De straffen voor verkrachting in ons land zijn hoe dan ook te laag, en dit niet enkel in concreto, in wat een rechter oplegt, maar vooral ook in abstracto, in wat de wetgever voorziet als strafmaat. Voor een verkrachting van een meerderjarige zonder verzwarende omstandigheden is vijf jaar gevangenisstraf het maximum. Dat is hetzelfde als voor een eenvoudige diefstal. Dat doet op zich al de wenkbrauwen fronsen.”

  4. 4 Jaar cel voor verwoesten /en /of levensslang trauma bij de slachtoffer .
    Daarbij kinderverkachting !!!!
    Straf moest zijn 7×4 jaar voor deze misdaden.
    Schadevergoeding zal hij waarschijnlijk ook nooit betalen en dan nog is een schadevergoeding
    van 4000 euro p/p een schadevergoeding voor een levenslang trauma ?
    In welke wereld leven deze rechters ????

  5. 4 jaar cel, zit al pakweg een jaar, is nog 3 jaar maar straffen onder de 3 jaar worden niet uitgezeten. Dus morgen loopt deze verkrachter weer rond in Tielt Winge, van terug sturen naar Ivoorkust is “no pasaran” het antwoord. Het zal je dochter maar zijn, 14 en al verkracht door een “gekleurde nieuwkomer”. Only in Belgium!

  6. Wat gaan ze hier met dat stuk crapuul doen ? Hem in de gevangenis steken en wij moeten daarvoor dan nog betalen. Hij heeft meerdere vrouwen en meisjes hun leven totaal verwoest. Nog wat psychologen bijhalen om aan te tonen dat hij een niet-sadistische verkrachter is. Om misselijk van te worden. Hij moet een schadevergoeding betalen van 30.000 € aan de slachtoffers. Hoe gaat die klojo dat ooit betalen, ik vind dat dit lachen is met deze slachtoffers. Dit stuk krapuul castreren en dan ons land uitzetten is de enige passende maatregel.

  7. Waarom kan die vent na zijn straf niet onmiddellijk uitgewezen worden? Iedereen weet dat dit het begin van een ellenlange reeks zedenfeiten gaat worden. Veel ellende kan worden voorkomen door dat stuk verdriet na zijn straf onmiddellijk terug te sturen naar zijn land.

  8. Erik, als dat een “Belg” is kan je die inderdaad niet uitwijzen. Ofwel is hij hier geboren ofwel is hij als nieuwkomer genaturaliseerd via een of andere snel-Belgwet. Feit is dat hij met zijn Ivoriaanse roots zijn minachting en dierlijke lusten voor een vrouw niet kan onderdrukken, Belg zijn zal daar weinig aan veranderen. Voor hem is een Westerse vrouw onrein en die mag blijkbaar verkracht worden. Onze permissieve maatschappij heeft geen passende straffen voor dit janhagel, of wil die niet toepassen. Zodra hij vrij komt gaat die terug op jacht.

Plaats een reactie

Delen