Illustratief. Foto Shutterstock

Illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Jonge vrouw dood aangetroffen, bewoner opgepakt

Wijnand Meeus

Maandagmorgen werd in een bouwvallige woning langs de Veldstraat in Meulebeke het levenloos lichaam van een 27-jarige vrouw aangetroffen. Aangezien de bewoner van het huis een drugsverleden heeft en de doodsoorzaak momenteel nog onduidelijk is, werd de man gearresteerd.

Het was de bewoner zelf die maandagmorgen de hulpdiensten verwittigde. Een vrouw die bij hem op bezoek was, gaf geen teken van leven meer. Omdat niet onmiddellijk duidelijk was waaraan het slachtoffer stierf en bewoner L.V. bij politie en gerecht gekend is voor drugsdelicten, werd haar overlijden onmiddellijk als verdacht beschouwd. 

De woning werd afgesloten en de technische recherche van het parket kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. Verder werd er ook een buurtonderzoek op poten gezet. “Ze vroegen ons of we camerabewaking hebben aan onze woning”, getuigt één van de buren. “Maar dat is niet het geval. De politie was duidelijk geïnteresseerd in wie hier eventueel gepasseerd was. Maar over wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, wilden de agenten niks kwijt.”

De doodsoorzaak van de vrouw blijft nog steeds onbekend. Een inwendige lijkschouwing zou meer duidelijkheid moeten bieden. Resultaten uit het verhoor van L.V. blijven ook nog onbekend.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen